U zocht op: hout voor gevelbekleding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Houtmagazijn Verdonckt

Doorniksesteenweg 202 -8580Avelgem

Houtmagazijn Verdonckt, houthandel met alle hout voor bouwbedrijf, constructies, hobby, timmerwerk, parket, gevelbekleding, alle houtssorten en houtbewerkingen voor fabrikant van tuinhuisjes Houtmagazijn Verdonckt, houthandel met alle hout voor bouw

Tdk Construct

Nieuwenhovestraat 12 -8540Deerlijk

TDK Construct is uw parter voor al uw schrijnwerk bij nieuwbouw en renovatie projecten. U kunt op ons een beroep doen voor uw dakconstructies, gevelbekledingen en houtskeletbouw.

Cras

Industrielaan 5 -8790Waregem

Specialist in hout enplaatmateriaal voor de bouw,het interieur en de tuin.

Timmer- En Dakwerken D´hoker Peter

Kruisdreef 1 -9620Zottegem

Uw dak, Ons vak!Voor renovatie en nieuwbouw van daktimmerwerken tot dakbedekking voor hellende daken en platte daken, gevelbekleding met diverse materialen, alsook koper- en zinkwerken. Bezoek onze website voor meer info www.dak

De Doncker

Hoogstraat 166 -9550Herzele

Bij Bouwcentrale De Doncker kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Devan Steigerbouw

Roterijstraat 22 -8540Deerlijk

DEVAN STEIGERBOUW is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen van allerhande steigers.Gaande van eenvoudige gevelsteigers voor een renovatie, over daksteigers voor gevelbekleding, tot ingewikkelde constructies rond schoorstenen.