U zocht op: hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Noblesse Benelux

Neringstraat 2 -1840Londerzeel

NOBLESSE BENELUX N.V. neemt als KMO sinds 1953 een aparte plaats in de sector houtbewerkingsmachines in. Als specialist in verschillende niches streven wij ernaar een betrouwbare partner te zijn, die kwaliteitsoplossingen aanbiedt.

Houthandel Van Hemelrijck

Holstraat 31 -1840Londerzeel

Houthandel Van Hemelrijck is een zaak met een hart voor hout en een hart voor haar klanten. Deze mensen zetten zich dagelijks in om u een tevreden klant te maken.

Isoprojects

Meerstraat 253 -1840Londerzeel

Geba Algemene Schrijnwerkerij

Kouterveld 14 -1840Steenhuffel

U kunt bij ons terecht voor al uw binnenschrijnwerk: meubelen op maat en de volledige inrichting van elk type kamer. Van keukens en badkamers tot slaapkamers, living en bureaus. Wij leveren kwaliteitswerk voor al uw schrijnwerk rondom het huis.

Haida Homes

Neringstraat 3 -1840Londerzeel

Traditionele houtskeletbouw Haida Homes Londerzeel Haida, Homes, Huizen, Bouw, houtskeletbouw, CanadeseMet meer dan 40 jaar ervaring garandeert Haida Homes dat wij alle stijlen, alle technieken en alle afwerkingen aankunnen:

Decastone

Kasteelstraat 47 -1840Londerzeel

Stone

Autostrade 30 -1840Londerzeel

Stone is een handel in natuursteen. Wij richten ons tot professionelen uit de sector, met name architecten (exterieur-, interieur-, tuin-), handelaars en natuursteenverwerkers.

Tuinen D&d

Hoefsmidstraat 7 -1840Londerzeel

Tuinen D&D is een jong en dynamisch bedrijf waarin kwaliteit en de wens van de klant centraal staan. Wij bieden mede door onze ervaring echt vakmanschap voor uw tuin!Particulieren en bedrijven, grote of kleine werken . Iedereen kan bij ons terecht.

Bricomarkt

Molenstraat 7 -1840Londerzeel

Doe-het-zelf keten GAMMA is een begrip in België, met 82 winkels die samen goed zijn voor 160.000 klanten per week. Niet alleen voor de serieuze doe-het-zelver die zelf zijn huis verbouwt.

Concept Xxl

Linde 138 -1840Londerzeel

U ladderlift specialistwij doen in verhuring van ladderliften in Brussel en omgevingwij zorgen dat u meubels snel en veilig op gewenste verdieping geraken

Quality Windows

Handelsstraat 226 -1840Londerzeel

Quality Windows staat zoals de naam zelf zegt voor kwalitatief hoogstaand buitenschrijnwerk. Kwaliteit, gekoppeld aan een correcte service opent vele deuren.

Gevelmeesters

Klein Holland 84 -1840Londerzeel

De Bouwsteen

Steenhuffeldorp 60 -1840Londerzeel

Gebr. Hermans

Steenhuffeldorp 60 -1840Londerzeel

Bent U op zoek naar een mooie vloer of wandtegel? Gebroeders Hermans helpt U in uw zoektocht. We beschikken over een ruim assortiment in onze eigen toonzalen, maar kunnen voor u allerhande verkrijgen via onze vaste partners.

Promac

Meerstraat 331 -1840Londerzeel

Wij importeren kwaliteitsvolle brandhoutmachines. Ons omvangrijk gamma omvat kliefmachines, brandhoutzagen, zaag/klief combinaties en volautoamtische brandhoutautomaten.

Skybel

Ambachtsstraat 5 -1840Londerzeel

Skybel is uw partner voor al uw werken in de hoogte. Ervaren en gecertificeerde medewerkers bieden u over heel België hun knowhow aan om van uw project een zorgeloos succes te maken.

Ely

Achterheide 95 -1840Londerzeel

Epcal

Breendonkstraat 44 -1840Londerzeel

Ds Decor

Koeisteert 2 -1840Londerzeel

DS Decor gevestigd in londerzeel verkoopt en installeert Oosterse en machinale tapijten, vloerbekleding (parket, laminaat vinyl, linoleum, kurk en vast tapijt)(Forbo,Novilon,Bolon,Desso,Lano,Wicanders), muurbekleding (behang en verf)(Herbol,Trimetal,

Sobelter Engineering

Kruisveld 3c -1840Londerzeel

Sobelter Engineering biedt haar klanten een totaaloplossing. Of het nu gaat om de renovatie of bescheming van gevels, vloeren, rioleringen of het opwaarderen van metalen slijtstukken …. bij Sobelter Engineering zijn klanten steeds aan het juiste adre