U zocht op: houtbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Luxwood

Europark-noord 42 -9100Sint-niklaas

Timber Projects

Motstraat 131 -2800Mechelen

Of je nu particulier, (tuin)architect, projectontwikkelaar of aannemer bent: Timberprojects zorgt van A tot Z voor jouw houtproject.

Aannemingen Hofman

Kokkelbeekstraat 52 -9100Sint-niklaas

Wij zijn momenteel bezig met bouwcoördinatie, laag-energie-passief, nieuwbouw-renovatie, bio-ecologische houtskeletbouw, buitenschrijnwerk hout en hout/alu.

Houtbouw Van Laere

Kamershoek(b) 89 -9290Berlare

Houtbouw Van Laere bestaat al meer dan 10 jaar en is gespecialiseerd in houtskeletbouw en buitenschrijnwerk. Guy Van Laere vormt de kern van het bedrijf en is uw enige aanspreekpunt. Elk project volgt hij van A tot Z op en zo garandeert hij ....

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

Horticult

Grote Baan 24 -9250Waasmunster

Rubberschors is gemaakt van oude gerecycleerde autobanden en is een milieuvriendelijke en duurzaam alternatief voor houtsnippers, cacao doppen, boomschors, valzand en zelfs kiezels.Rubberschors gaat jaren mee, rotten en waaien niet weg, dus wel ...