U zocht op: houten constructies

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Wood Secrets

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Wood Secrets is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van hardhouten poorten en eiken bijgebouwen.Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies op wat te letten bij het uitwerken van uw project.

Laswerken Kvd

Oude Steenovenweg 29 -2230Ramsel

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Houtzagerij Jos Broos

Dorpsstraat 58 -3390Tielt-winge

De boom- en houtzagerij Jos Broos, een familiebedrijf van de derde generatie dat al 90 jaar bestaat.

Cartri

Fabriekstraat 40 -2547Lint

Cartri is één van de belangrijkste spelers op de Belgische tuinhoutmarkt. Als groothandel verdelen wij onze producten via geselecteerde dealers.Op zoek naar een verkooppunt? Stuur ons een e-mail en we nemen contact met u op.

Line Productions

Guido Gezellestraat 7 -3191Hever

Line Productions interieurbouw belgie. voor zowel particulieren als bedrijven de ideale oplossing voor maatwerk. zowel binnen als buitenshuis Line Productions Interieurbouw

Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Hout Peeters

Blarenberglaan 17 -2800Mechelen

Snelle service gegarandeerd! Uw specialist in Kampenhout voor de aankoop en verkoop van palletten, zowel grote als kleine hoeveelheden!

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Quality Garden

Bernard Van Hoolstraat 39 -2500Lier

Quality Garden bvba quality garden,mechelen,belgië,proximedia,belgium,belgique,maatwerk,tropische hardhout,tuinmeubelen,terrassen,afsluitingen, Belgique,Belgium,België,Belgien,Proximedia ,Evénements: organisation, location de matériel,Events organisa

J.c. Montage

Warme Handstraat 56 -2280Grobbendonk

Mobiel Atelier

Blaubergsesteenweg 121 -2230Herselt

Ramecon

Stationsstraat 59 -2235Hulshout

Ramecon is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte metaalconstructies uit eigen atelier, zowel voor de industrie als voor particulieren.

Bruyninckx

Kleine Waterstraat 2 -2235Hulshout