U zocht op: houten gevelbekleding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Mimago

Kapelstraat 1 -2200Herentals

Parket kent voor ons nog weinig geheimen. Sinds jaar en dag plaatsen wij parketten in alle motieven en vormen. Uw partner in schrijnwerk op maat.

Belgo Garant

Lossing 23 -2260Westerlo

Belgo Garant staat voor topkwaliteit en maatwerk in impregneerhout.Van poolhouses, tuinhuizen, carports voor uw huis maar u kan ook bij ons terecht voor palen, schermen en diversen soorten constructiehout.

Houthandel Reynders En Zn

Bospad 2 -2450Meerhout

Houthandel Reynders is een familiebedrijf dat vandaag reeds aan zijn derde generatie toe is. De passie voor hout loopt als een rode draad doorheen de geschiedenis van onze bloeiende onderneming.

Nordicconstruct

Diestse Steenweg 93 -3200Aarschot

Bij Nordicconstruct krijgt de samenwerking met de klant en de tevredenheid van de klant de hoogste prioriteit. Met deze eigenschappen en een hoop doorzettingsvermogen garanderen we zowel een hoge klanttevredenheid als een vlotte samenwerking.

Wuyts International

Zagerijstraat 2 -2240Viersel

Wuyts bewerkt materialen zoals aluminium, hout, glas en metalen tot producten die het verschil maken bij bouw- en designprojecten.

Houthandel Denis Luyten

Molenstraat(mrh) 62 -2200Herentals

Bij Houthandel Luyten Morkhoven kan u terecht voor allerlei houtsoorten, platen, dakbedekking, gevelbekleding, ... Webeschikken ook over een toonzaal waarin u terecht kan voor deuren, parket, laminaat, wand- en plafondbekleding

Ondernemingen Morel

Provinciesteenweg 542 -2530Boechout

Op onze interieurafdeling kunt u terecht voor al uw schrijnwerk op maat: parket, trappen (zowel nieuw als renovatie), maatkasten, keukens, badkamers, gevelbekleding, binnendeuren, … .

Coraco

Gaston Geenslaan 13 -3200Aarschot

Vragen over binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk of deuren? Een offerte voor een houten wandbekleding of gevelbekleding? Meer weten over de mogelijkheden voor houten trappen? Wij helpen u graag verder.

J.v.d.

Dikberd(hrt) 34 -2200Herentals

JVD te Herentals (Antwerpen) Gevelbekleding, metalen gevelbekleding , Metalen dakbekleding Dakbekleding, Kraanverhuur en Plaatbewerking.

Pubro & Co

Schoorstraat 69 -2275Gierle

Pubro werkt met Europees goedgekeurd bepleisteringssysteem; isolerende EPS-plaat in een bepaalde dikte, een wapeningslaag en afwerking met crepi in de kleur en korrel die u uitkiest.