U zocht op: houten ramen plaatsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Cito

Prins Leopoldlei 20 -2640Mortsel

Cito bvba neemt elk renovatieproject onder handen. Van afbraakwerken tot het leveren van een sleutel op de deur woning.

Yalta

Rucaplein 531 -2610Wilrijk

Yalta werkt namelijk samen met een serie erkende installateurs, die verkozen zijn op basis van hun vakmanschap, commerciële instelling en bewezen ervaring met systeemwanden.

Finestra

Bisschoppenhoflaan 426-428 -2100Deurne

De tijd is aangebroken voor nieuwe ramen. Met de hulp van Finstral kunt u uw ramen controleren en zo nodig vervangen. Altijd eenvoudig, altijd snel en altijd perfect. Uw ramen zijn uw venster op het leven.

J. De Win

Koningin Astridlaan 54 -2550Kontich

Wenst u ramen en deuren te plaatsen in uw nieuwbouw? Moeten uw ramen vervangen worden of droomt u van de uitbreiding van uw woning zonder lichtverlies met een hedendaagse constructie? J. De Win is een aannemer gespecialiseerd in buitenschrijnwerk.

Stuckers

Pierre Van Gehuchtenstraat 31 -2030Antwerpen

Stefan Van Bogaert

Rupelmondestraat 80 -9150Bazel

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland! U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Ams Digital Printing

Glasstraat 17 -2170Merksem (antwerpen)

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

D´hooge Trappen

Ijzerstraat(mel) 52 -9120Beveren

Neve Plastics

Heirbaan 64 -2640Mortsel

Overige werkzaamheden afwerking van gebouwen | dakbedekking en bouw van dakconstructies