U zocht op: houten ramen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Raamwinkel

Rijksweg 5 -2880Bornem

Raamwinkel biedt de zelfbouwer alle ondersteuning om zelf ramen en deuren te plaatsen. Onze producten zijn van Belgische en Duitse kwaliteit, worden extra met staal versterkt en gemaakt op maat van jouw project.

Tecnoflex

Vilvoordsesteenweg 156b -1120Brussel

Tecnoflex - Fabrication et placement de châssis de fenêtres, portes et verandas Qui sommes-nous ? Tecnoflex est une société familiale active dans le domaine de la fabrication et du placement de châssis de fenêtres, portes et verandas. Depuis 19

Schroons En Zonen

Wouwerstraat 11 -2220Heist-op-den-berg

Schroons & Zonen uw partner voor Ramen, Deuren , Poorten en Veranda’s.

Vandoren+

Hazepad 1 -3118Werchter

Glas Vandoren staat als vooruitstrevend bedrijf al méér dan 60 jaar synoniem voor kwalitatief hoogstaand glasmaatwerk. Elke opdracht krijgt een persoonlijke aanpak en wordt volledig binnenshuis gerealiseerd.

J. De Win

Koningin Astridlaan 54 -2550Kontich

Wenst u ramen en deuren te plaatsen in uw nieuwbouw? Moeten uw ramen vervangen worden of droomt u van de uitbreiding van uw woning zonder lichtverlies met een hedendaagse constructie? J. De Win is een aannemer gespecialiseerd in buitenschrijnwerk.

Nuyts - Meynendonckx

Koningin Astridlaan 114 -2550Kontich

Nuyts ramen & deuren: Focus op Kwaliteit

Chassis - Tec

Sint-annakerkstraat 34 -1081Koekelberg

Home Projekt

Haachtsesteenweg 506/1 -1910Kampenhout

Wij zijn reeds meer dan 15 jaar actief in dewoning- en villabouw. U kan steeds bij ons terecht voor een – volledig vrijblijvend – voorontwerp met bijhorende offerte. Ook kunnen we steeds een prijsofferte maken op uw eigen voorontwerp of plan.

Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Alinka

Sparrendreef 21 -1910Kampenhout