U zocht op: houten ramen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Raamwinkel

Rijksweg 5 -2880Bornem

Raamwinkel biedt de zelfbouwer alle ondersteuning om zelf ramen en deuren te plaatsen. Onze producten zijn van Belgische en Duitse kwaliteit, worden extra met staal versterkt en gemaakt op maat van jouw project.

Dyckmans Tim

Boutersemdreef 21 -2240Zandhoven

Dyckmans realiseert reeds meerdere jaren stijlvolle ramen, deuren en veranda`s in hout, waarbij speciale aandacht gaat naar de optimale integratie tussen woning en tuin. Wij ontwerpen en bouwen veranda`s, ramen, deuren, enzovoort.

Cito

Prins Leopoldlei 20 -2640Mortsel

Cito bvba neemt elk renovatieproject onder handen. Van afbraakwerken tot het leveren van een sleutel op de deur woning.

J. De Win

Koningin Astridlaan 54 -2550Kontich

Wenst u ramen en deuren te plaatsen in uw nieuwbouw? Moeten uw ramen vervangen worden of droomt u van de uitbreiding van uw woning zonder lichtverlies met een hedendaagse constructie? J. De Win is een aannemer gespecialiseerd in buitenschrijnwerk.

Nuyts - Meynendonckx

Koningin Astridlaan 114 -2550Kontich

Nuyts ramen & deuren: Focus op Kwaliteit

Yalta

Rucaplein 531 -2610Wilrijk

Yalta werkt namelijk samen met een serie erkende installateurs, die verkozen zijn op basis van hun vakmanschap, commerciële instelling en bewezen ervaring met systeemwanden.

Gebroeders Danckers Jr.

Starrenhoflaan 38 -2950Kapellen

Gebroeders Danckers, Vakmanschap en know - how, gekoppeld aan een uiterst flexibele service..... Daar zijn wij voor gekend ! Reeds 3 generaties lang ! 3 generaties schrijnwerkers. Houten ramen en deuren.

Finestra

Bisschoppenhoflaan 426-428 -2100Deurne

De tijd is aangebroken voor nieuwe ramen. Met de hulp van Finstral kunt u uw ramen controleren en zo nodig vervangen. Altijd eenvoudig, altijd snel en altijd perfect. Uw ramen zijn uw venster op het leven.