U zocht op: houten terras

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Jadimex

Tiensesteenweg 225 -3360Bierbeek

Houthandel Jadimex is gespecialiseerd in tropisch hardhout en ecologische alternatieven. Elke dag helpen wij particulieren, tuinarchitecten en aannemers met hardhout dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

Laswerken Kvd

Oude Steenovenweg 29 -2230Ramsel

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Rymenants Robbie

Stationsstraat 164 -2235Hulshout

Timber Projects

Motstraat 131 -2800Mechelen

Of je nu particulier, (tuin)architect, projectontwikkelaar of aannemer bent: Timberprojects zorgt van A tot Z voor jouw houtproject.

Houthandel De Roover

Boomsesteenweg 109 -2830Willebroek

N.V. Houthandel De Roover is reeds sinds 1926 actief in Willebroek en omstreken. Doordat wij zowel een traditionele houthandel als een familiebedrijf zijn, kunnen wij u de perfecte combinatie aanbieden van enerzijds groothandel als kleinhandel...

Algemene Schrijnwerken Eddy Van Dessel

Wildemansstraat 28 -2550Kontich

wij zijn gespecialiseerd in binnenwerk zoals Binnendeuren, maatkasten, parket, plafonds, trappen en zo veel meer en ook buitenwerk zoals ramen en deuren, daktimmerwerken, gevelbekleding carpoorten houten terrassen

Tuinhouttopper Bis

Heist-goorstraat 5a -2220Heist-op-den-berg

Tuinhoutcentrum ’t Goor: dé tuinhoutspecialist in Heist-op-den-Berg

Serneels Christophe

Smidstraat 303 -2590Berlaar

. Na een eerste vrijblijvend en verkennend gesprek zal u al snel merken dat wij een professionele kijk en een eigentijdse visie hebben op uw groenaanleg en onderhoud.

Tuincentrum Lemmens

Pierstraat 12 -2840Rumst

HORTA - Uw partner voor tuin & dier ! Christmas World De dagen worden korter, het duurt langer vooraleer het licht wordt en het is al vroeg weer donker. Wij brengen graag wat licht in deze gure en donkere najaarsdagen. In verschillende Horta - vestig

Busschaert Parket

Vekestraat 29 -1910Kampenhout

Busschaert Parket : Sterk in Parketvloeren