U zocht op: houten trappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

B.c.m. - Freeswerk Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Mimago

Kapelstraat 1 -2200Herentals

Parket kent voor ons nog weinig geheimen. Sinds jaar en dag plaatsen wij parketten in alle motieven en vormen. Uw partner in schrijnwerk op maat.

Deru En Co

Sint-rochusstraat 193 -2100Antwerpen

Wooninrichting Deruco Parket, tapijt, laminaat, linoleum, Zonnewering, Behang

Schroons En Zonen

Wouwerstraat 11 -2220Heist-op-den-berg

Schroons & Zonen uw partner voor Ramen, Deuren , Poorten en Veranda’s.

Anko

Boomse Steenweg 2 -2627Schelle

Sedert meer dan 20 jaar biedt L`Echelle Europeenne raad en gepaste oplossingen aan, zowel aan particulieren als aan ondernemingen, op het gebied van: ladders, trapladders, stellingen, hoogwerkers, speciale uitrusting en trappen.

Vpg Trapmakerij

Zagerijstraat 24 -2960Brecht

Gespecialliseerd in het vervaardigen van houten trappen, houten trappen in rustieke, moderne, klassieke en Engels stijlen.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Soul Deco

Heivelden 17 -2221Heist-op-den-berg

Soul Deco bvba is een schildersbedrijf opgericht door vader en dochter Laurent te Booischot (Heist-op-den-Berg)!

Teck & Co

Moerplas 67 -2870Puurs-sint-amands

Bestaat als trappenmaker sinds 1932

Jan Laeremans

Zuidgoordijkstraat 11 -2235Hulshout

Wij verzekeren u een goede prijs/kwaliteitsverhouding en zekerheid met oog voor afwerking. Reeds 25 jaar in het vak ! Meer dan 1500 tevreden klanten !

Linorex

Boomsesteenweg 12 -2630Aartselaar

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Woodtex

Boomsesteenweg 680 -2610Antwerpen

Welkom bij Woodtex, houthandel en bouwmarkt Welkom bij Woodtex, houthandel en bouwmarkt woodtex, antwerpen, boom, boomsesteenweg, hout, plaatmateriaal, parket, muur, muren, plafond, deuren, binnendeuren, tuin, trappen, doehetzelf, doe-het-zelf, keuke