U zocht op: houten trappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ruiz Wood Technics

Centrum-zuid 1514 -3530Houthalen-helchteren

Aantrekkelijke prijzen, unieke trappen en een uitgebreid assortiment, dat is de Ruiz Garantie! Ruiz Wood Technics geeft u graag uitgebreid advies over de verschillende opties en oplossingen die wij aanbieden.

Herco

Centrum-zuid 3033 -3530Houthalen-helchteren

Herco is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt. Met veel ervaring en nuttige tips helpen wij u naar een mooi resultaat.

Laswerken Nys

Centrum-zuid 1048 -3530Houthalen-helchteren

Laswerken Nys, uw specialist in inox maatwerk, realiseert sedert 1989 uw “metaal”interieurproject met alle aandacht voor perfectie en originaliteit zoals u het wenst.

Deufol Technics

Centrum-zuid 1611 -3530Houthalen-helchteren

DEUFOL TECHNICS beschikt over een goed uitgerust atelier met de meest moderne machines. Ons team van ervaren lassers zorgt voor de samenbouw van verschillende soorten industriële constructies, zoals trappen, bordessen, leuningen...

Dilien Metaalwerken

Centrum-zuid 3219 -3530Houthalen-helchteren

Staal is in de tegenwoordige tijd niet meer weg te denken. Dan hebben we het natuurlijk in de eerste plaats over de industriegebouwen die met een stalen draagstructuur worden opgebouwd. Maar ook bij de afwerkingen zoals daken, gevels, trappen, ...