U zocht op: houten vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Clockaerts Interieur

Veerstraat 41 -2240Zandhoven

Jouw specialist in keuken ,maatkasten en badkamers

Tegelfabriek Van Massenhoven

Liersebaan 206 -2240Zandhoven

RG Tegelfabriek Rosseau bvba RG Tegelfabriek Rosseau bvba Home RG, Tegelfabriek, Rosseau, tegels, machines, natuursteen, tegel, massenhoven, vloertegel, muurtegel, onderhoud, badkamer tegel, vloer

All Seasons

Langestraat 161 -2240Zandhoven

All Seasons bv is een professionele firma voor mensen die hun woning in landelijke cottagestijl met een harmonische tuinkamer, veranda of orangerie willen uitbreiden.

P.a.c.o.

Sint Jozefstraat 6 -2240Zandhoven

Bodima

Nijverheidsweg 1 -2240Zandhoven

Na meer dan 50 jaar een pioniersrol te hebben vervuld op het gebied van kelderdichtingen mogen we stellen dat de naam BODIMA staat voor kwaliteit en degelijkheid.

R.g. Rosseau G. Tegelfabriek

Liersebaan 206 -2240Zandhoven

Bij RG Tegel vindt u de allermooiste collecties keramische tegels van topmerken en inspiratie voor uw interieur en exterieur.

Renta Plus

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

uw partner in verhuur van feestbenodigdheden. Van porselein, over glaswerk, bestekken en linnen tot tafels en stoelen, zelfs tenten en toebehoren…

Aviten

Vaartstraat 17 -2240Zandhoven

Hernieuwbare energie is een deugd en een noodzaak.Aviten installeert energiesystemen met als uitgangspunt:"Energie met minimale CO2-uitstoot".