U zocht op: houten vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sleurs Mortels En Gipsen

Siberiëstraat 14 -3900Pelt

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Genk Hout

Haltstraat 108 -3900Overpelt

en je professional dan is Walth er voor u met een breed assortiment en een service op het ritme van uw verwachtingen. Van een snelle offerte tot leveringen op locatie.

Franssen Products

Albert Quintinlaan 2 -3900Pelt

Laat je vooral niet door onze naam Franssen Keukens misleiden, want Franssen staat niet alleen bekend voor zijn keukens, maar ook voor zijn maatkasten, binnendeuren, plankenvloeren en badkamermeubels.

F-plus Interieur

Albert Quintinlaan 2 -3900Overpelt

L & E Interieur

Leopoldlaan 104 -3900Overpelt

Under Construction - In aanbouw This site is under construction Deze site is in aanbouw Powered by Planet Internet

B & S Interieur Design

Lodewijk De Raetlaan 18 -3900Overpelt

Het team dat bestaat uit zes gemotiveerde medewerkers staat in voor de vakkundige installatie van uw interieur. Van eigen ontwerp, opmeting en uitwerking, tot productie en plaatsing ... alles gebeurt in eigen beheer.

Daelhoxent

Kleinmolenstraat 151 -3900Pelt

Lagrange

Europalaan 41a -3900Overpelt

Prachtige Houten Vloeren, Vanaf â,¬19,95 per mA². Kom nu naar: vloeren wilrijk brussel lokeren onderhoud at lagrangevloeren.com vloeren,wilrijk,brussel,lokeren,onderhoud,visgraat,parket,aluminium,profielen,lamelparket

Broux Dakstructuren

Haltstraat 94 -3900Overpelt

We vormen ons een beeld van jouw wensen en eisen, eventueel met behulp van zelfgemaakte schetsen. We werken op maat en nemen alle tijd die nodig is om u als klant goed te begrijpen.

Algemene Onderneming Driesen

Stuifzandstraat 36 -3900Pelt

Driesen nv is uitgegroeid tot een dynamisch bouwbedrijf die niet meer weg te denken is uit de Noord-Limburgse bouwwereld. Als algemene aannemer werken we met een 100-tal medewerkers, waarvan 75 arbeiders.

Apk Infra West

Haltstraat 50 -3900Pelt

We blijven voor in de snel evoluerende wereld van intelligente wegeninfrastructuur, energie-, water- en telecomnetwerken.

Deckers Tapijt

Sellekaertsstraat 13 -3900Overpelt

Deckers is een gespecialiseerd bedrijf in het leveren en plaatsen van raam- , muur- en vloerbekleding met een uitzonderlijk groot assortiment tapijten, zowel handgeknoopt als machinaal. Deckers - Permanente interieurbeurs!

Zerobuild

Lodewijk De Raetlaan 21 -3900Pelt

Euromac2 is een bekistingssysteem bestaande uit lichtgewicht polystyreen-blokken dat gevuld wordt met beton.Het is een unieke combinatie van vloer-, wand- en dak elementen die leidt tot energie-neutraal bouwen. E-peil 10 is geen uitzondering !