U zocht op: houten wanden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Foresco Herentals

Atealaan 73 -2200Herentals

We bedienen met onze nieuwe en gebruikte pallets dagelijks alle mogelijke sectoren en bieden verpakkingsoplossingen op maat voor specifieke projecten. Dankzij onze schaalgrootte beschikken we over de nodige slagkracht.

Dauwen Koen

De Paepestraat(hrt) 13 -2200Herentals

Houthandel Denis Luyten

Molenstraat(mrh) 62 -2200Herentals

Bij Houthandel Luyten Morkhoven kan u terecht voor allerlei houtsoorten, platen, dakbedekking, gevelbekleding, ... Webeschikken ook over een toonzaal waarin u terecht kan voor deuren, parket, laminaat, wand- en plafondbekleding

Eb Projects

Toekomstlaan 41 -2200Noorderwijk

De interactie tussen mens en meubel, dat is de core business van Euroburo. Een 100 Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in meubilair voor kantoren, rust- en verzorgingstehuizen, openbare besturen, ministeries, enz.

A.b. Ramen En Deuren

Herenthoutseweg(ndw) 214 -2200Herentals

Warning: main(includes/joomla.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/abramen/public_html/index.php on line 26 Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'includes/joomla.php' (include_pat

Hadibouw

Lierseweg(hrt) 325 -2200Herentals

Wij bieden aan met eigen personeel: metselwerken, buitenschrijnwerken, binnenschrijnwerken, dakwerken, stukadoorwerken en keukens en dressings.

Nimax

Lierseweg(hrt) 331 -2200Herentals

Van Oirschot Logistics

Gareelmakersstraat 6 -2200Herentals

Devafloor

Welvaartstraat 5 -2200Herentals

Devafloor is gevestigd in Grobbendonk, Antwerpen en dé specialist in industriële gietvloeren op basis van acrylaat, polyurethaan en epoxy. Ook voor cementgebonden industrievloeren kan u bij ons terecht.

Euro-art

Eilandje(hrt) 11 -2200Herentals

Met 50 jaar ervaring als fabrikant en groothandel van wanddecoratie en schilderijen, is Euro-Art een vaste waarde in de branche.

Dakconstruct

Dikberd(hrt) 28 -2200Herentals

Pubro X

Welvaartstraat (hrt) 22 -2200Herentals

Egeda

Toekomstlaan(hrt) 47 -2200Herentals

Alles onder één dak:Egeda is uw betrouwbare partner in sanitair, verwarming, ventilatie en luchtbehandeling

Verandaland Perfecta

Noordervaart(hrt) 39 -2200Herentals

Verandaland Perfecta beschikt over een stevige reputatie in de sector van exclusieve verandabouw

Verpoorten Verfdistributie

Toekomstlaan(hrt) 48 -2200Herentals

Als verfgroothandel bieden wij u een uitgebreid assortiment verven, schildersbenodigdheden, wand- en vloerbekleding, sierlijsten, lijmen, scheikundige producten, en gereedschappen.

Hervaam

Hemeldonk 5 -2200Herentals

Wij staan garant voor kwalitatieve afwerking, persoonlijk contact en flexibiliteit.Onze sterkte ligt in de combinatie van snelheid, kwaliteit, heldere communicatie en het bieden van oplossingen op maat.

Mimago

Kapelstraat 1 -2200Herentals

Parket kent voor ons nog weinig geheimen. Sinds jaar en dag plaatsen wij parketten in alle motieven en vormen. Uw partner in schrijnwerk op maat.

Oostvogels Bart

Lange Eerselsstraat(hrt) 55 -2200Herentals

Theeuwes

Landweg 3 -2200Herentals

INDUSTRIËLE AUTOMATISATIEEngineering, bouwen op maat en optimalisatie van geautomatiseerde industriële productieprocessen

Cosenco Gevelrenovatie

Toekomstlaan(hrt) 6 -2200Herentals

Cosenco is specialist in gevelreiniging, gevelbescherming, betonherstelling, schilderwerken en voegwerken. Cosenco staat garant voor vakkundig werk binnen de afgesproken modaliteiten. Want dat geeft u vertrouwen!

Jntechnics

Kastanjelaan(hrt) 75 -2200Herentals

Verwimp Doe Het Zelf

Wolfstee(hrt) 11 -2200Herentals

Doe Het Zelf Verwimp biedt een totaalgamma aan benodigdheden en materiaal voor alle soorten karweien, herstellingen of bouwklussen in en om het huis. Gereedschap, machines, hout, ladders, isolatie, dakbedekking, lijmen, verven, vernissen, ijzerwaren,

Ecohuis

Oud-strijderslaan (hrt) 207 -2200Herentals

Ecohuis staat voor persoonlijke begeleiding, ambachtelijke & milieuvriendelijke houtskeletbouw, snelle uitvoering (binnen de drie maanden !) en een team met jaren ervaring.

Hydrosec

Dikberd 14unit 5a -2200Noorderwijk

HYDROSEC is gespecialiseerd in waterdichting, het voorkomen en oplossen van vochtproblemen alsook duurzame bescherming van metselwerk en beton.

Herentalse Metaalwerken Leysen

St.-jobsstraat(hrt) 117 -2200Herentals

HERENTALSE METAALWERKEN LEYSENstaal op z`n best

Horemans Home Interieur

Wiekevorstseweg(mrh) 1 -2200Herentals

Totaalprojecten voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Meubelontwerpen en ?uitvoering, Kleur-, verlichting- en interieuradvies, Onze taak bestaat erin uw woonidee?n te realiseren en uw dromen waar te maken.

Kooy Project Isolatie

St.-jobsstraat(hrt) 5 -2200Herentals

Met ruim 30 jaar ervaring is Kooy Project Nederland een doorgewinterde specialist op het gebied van assemblage van kunststof dakbedekkingen. Van grote industriële hallen tot dakkapellen, zowel in de renovatie- en nieuwbouwsfeer?

Prima-lux

Geelseweg(hrt) 1 -2200Herentals

Meubelen Prima-Lux | Buitengewoon wonen Meubelen Prima-Lux Geelseweg 1 2200 Herentals Tel. 014/ 21 40 44 Fax 014/ 21 77 52 www.prima-lux.be openingsuren meer dan 15.000 m2 showroom diverse stijlen... van puur design tot retro klassiek professioneel i

Firma Mens

Cardijnlaan(hrt) 74 -2200Herentals

Mens nv Mens nv Mens nv, mens, vloer, tegels, muur, parket, laminaat, vloerbekleding, bekleding, herentals

Cramdalin

Leefdaalstraat(mrh) 14 -2200Herentals

PVC vloeren adviseert, verkoopt en plaatst reeds meer dan 15 jaar vakkundig PVC vloertegels. Ook voor de DHZ fanaat. Ideaal voor duurzame renovatie van zwaar belaste vloeren, garages, kelders, zolders, poolhouse, ed,.....

De Peuter

Rietbroek(hrt) 1 -2200Herentals

De Peuter n.v. realiseert een breed activiteitenpalet in infrastructuurwerken, bouwwerken en betonwerken.

Adepe

Rietbroek(hrt) 1 -2200Herentals

Heb je bouwplannen? Dan wil je samenwerken met ervaren bouwprofessionals die sterk werk opleveren en een stipte projectopvolging garanderen.

V.l. Projects

Laagland(hrt) 10 -2200Herentals

Uw partner in afwerking, gespecialiseerd in wanden en plafonds. Wij bieden maatwerk, met een uitmuntende afwerkingsgraad.

A & S

Lisstraat(hrt) 8 -2200Herentals

plaatsen van zwembaden en sauna`s infraroodcabine`s en leveren van onderhoudsproducten

Tops - Schaut

Noordervaart(hrt) 23 -2200Herentals

Meubelen Dom

Fraikinstraat(hrt) 29 -2200Herentals

E. Dom in Herentals is al sinds 1934 gespecialiseerd in maatwerk, en dat vooral voor totaalprojecten. Maatkasten, binnendeuren, plafonds, wanden, en ga zo maar voort: E.Dom kan elk interieur omtoveren tot een harmonieus en functioneel geheel!

Heylen - Geerts

Toekomstlaan(hrt) 40 -2200Herentals

Versneden en bewerkt glas naar wens ...

Boon Edam

Welvaartstraat 14 1 -2200Herentals

Het combineren van hoge kwaliteit engineering, flexibele ontwerpen, innovatieve producten en zeer complete klantenondersteuning, stelt Boon Edam in staat de grootst mogelijke range van entrees, bestaande uit Handbediende Draaideuren, Automatische ...

Rolluiken Delen

Koningsveld(ndw) 10 -2200Herentals

Meer dan 30 jaar vakmanschap in rolluiken, daarnaast plaatsen wij ook ramen, deuren, zonwering, vliegenramen, vliegendeuren en schuifvliegendeuren