U zocht op: houten wanden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vanlandschoot Hout

Ratelingestraat 32 -8750Wingene

Vanlandschoot Hout kan teren op een bijzonder rijke familiegeschiedenis in de houtsector. De liefde voor het hout en de kennis en expertise van de productie wordt generatie na generatie doorgegeven.

Habitat Construct

Ruiseledesteenweg 32 -8750Wingene

Het bedrijf richt zich zowel tot de onderneming als de particulier en heeft als hoofdactiviteit het uitvoeren van timmer- en schrijnwerken, het leveren en plaatsen van ramen en deuren in hout, PVC en aluminium, het uitvoeren van metselwerken e.d.

Vanver

Hille-zuid 9 -8750Wingene

Oosterlinck

Schaapsdreef 8b -8750Wingene

Company profile - NEDERLANDS - FRANCAIS - ENGLISH - DEUTSCH

B & D Design

Lammersdam 4 -8750Wingene

B&D Design B&D Design » B&D Design bvba » contactgegevens » laat een berichtje achter » routeplan schrijnwerkerij » ramen en deuren » houten terassen » uw tuinhuis » gevelbekleding » dakconstructies » zoldertrappen interieur » binnendeuren » gyproc-w

Trans - Beton

Tieltsteenweg 3a -8750Wingene

Parket Vanrobaeys

Flandria 2 -8750Wingene

Wij verzorgen alle traditionele en ambachtelijke parketvloeren, zowel nieuw als restauratie.

Gero Keukens

Beernemstraat 21 -8750Wingene

interieur Gero : interieur gero,keukens,gerokeukens,living,woonkamer,slaapkamer,wingene,hetembryo,maatwerk,freddy,geerolf,maatwerk,kasten,badkamermeubel,inrichting,winkelinrichting

Fagrotec

Hille-zuid 35 -8750Wingene

G-line

Schauttewalle 22 -8750Wingene

Bacobouw

Bredenbarm 1 -8750Wingene

Bacobouw kan u op verschillende gebieden van dienst zijn zoals nieuwbouw, totaalrenovatie, betonwerken, dak- en gevelreiniging, vloerwerken en aanleg van oprit of terras.

Callewaert Industries Construction & Engineering

Wingenesteenweg 31 -8750Wingene

Ons sterk team van enthousiaste mensen staat dagelijks tot uw dienst. Onze vakmannen gespecialiseerd in mechanisch-technisch onderhoud van productielijnen, het ontwerp en de bouw van bordessen en trappen tot volledige projecten.

Algemene Bouw Deblaere

Rozendalestraat 47 -8750Wingene

Algemene Bouwonderneming - Bouwmaterialen Constant Deblaere NV, Wingene (Belgium) Deblaere,Constant Deblaere,Constant,Jean-Marie,Pierre,Wim,Bart,Mattias,CD,KMO,bouwonderneming,bouwmaterialen,bouwstoffen,Wingene,aannemer,Vlaanderen,België,Belgium

Hellebuyck

Verrekijker 51 -8750Wingene

Wilt u een interieur die perfect in balans is tussen comfort, gebruikgemak en stijl ?Dan bent u bij Hellebuyck NV aan het goede adres.