U zocht op: houtskeletbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dewaele

Desselgemknokstraat 100 -8540Deerlijk

Dewaele bouwt energiezuinige woningen op maat en houtskeletbouw is daarvoor een uiterst geschikte bouwmethode. Dewaele bouwbedrijven beheerst als geen ander de technologie van de energiezuinige houtskeletbouw.

Algemene Timmer- En Schrijnwerken Heemeryck

Roeselarestraat(onk) 14 -8840Staden

De timmerman verzorgde vroeger zowel het kapwerk als het binnen- en buitenschrijnwerk, trappen, maatwerkkasten en meubels.

Unilin Panels

Ingelmunstersteenweg 229 -8780Oostrozebeke

Als pionier in de circulaire economie, nodigen we bouw- en interieurprofessionals uit om mee te bouwen aan een duurzame toekomst. Zo kiezen we voor hout als onze grondstof, maar maken we enkel gebruik van gerecupereerd hout.

Tdk Construct

Nieuwenhovestraat 12 -8540Deerlijk

TDK Construct is uw parter voor al uw schrijnwerk bij nieuwbouw en renovatie projecten. U kunt op ons een beroep doen voor uw dakconstructies, gevelbekledingen en houtskeletbouw.

Del Sol

Krommebeekstraat 45 -8930Menen

Delsol is een familiebedrijf dat al drie generaties lang actief is in de houtsector. Met liefde voor het vak leveren we onze klanten een onberispelijke service, kwaliteit en maatwerk.

Cras Woodshops

Industrielaan 5 -8790Waregem

Specialist in hout enplaatmateriaal voor de bouw,het interieur en de tuin

Lapeirre Woningbouw

Liebeekstraat 23 -8800Roeselare

Lapeirre Woningbouw is een ervaren familiebedrijf sinds 1991! Net die persoonlijke aanpak zien we graag terug in onze relatie met bouwheer doorheen de begeleiding, de ontwerpfase, de voorbereiding, keuze van materialen, de uitvoering...

Vanovertveldt D & G

Koninklijkestraat 30 -8510Kooigem

Bouwonderneming Kijk En Bouw

Moorselestraat 206 -8930Menen

Kijk&bouw maakt voor u kant en klare sleutel op de deurwoningen, kom kijken naar ons kijkdorp met sleutel-op-de-deur woningen Kijk en bouw sleutel-op-de-deur woningen houtskeletbouw kijkwoning woningbouw

Immo Kijk En Bouw

Moorselestraat 206 -8930Menen

Kijk&bouw maakt voor u kant en klare sleutel op de deurwoningen, kom kijken naar ons kijkdorp met sleutel-op-de-deur woningen Kijk en bouw sleutel-op-de-deur woningen houtskeletbouw kijkwoning woningbouw

Vens & Thiers Machines

Waterven 12 -8501Heule

Vens & Thiers vormt samen met Klingelnberg – Klauss uit Nederland de groep Omtimat, actief in de handel van houtbewerkingsmachines. Samen verdelen zij exclusief de machines van de Duitse Homaggroep in Benelux.