U zocht op: hr advies

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Elan Languages

Marktplein 13 -3550Heusden-zolder

ElaN Languages ontwikkelt en commercialiseert taaldiensten voor bedrijven. We bundelen de brains en de passie van de beste taalexperten ter wereld om taal om te zetten in toegevoegde waarde.

Flexpoint

Herkenrodesingel 8d -3500Hasselt

Flexpoint is een internationaledienstverlener, actief op het vlak vanuitzenden - werving & selectie -personeelsadvies - dienstencheques.Flexpoint is actief in België,Nederland en Duitsland met ongeveer100 medewerkers.

Itineris

Hogedries 29 -3990Peer

Itineris is partner van uw organisatie bij de uitbouw van een aangepaste organisatiestructuur én werkcultuur. Onze procesbegeleider gidst u doorheen een traject op maat van de specifieke noden binnen uw bedrijf.

Sd Worx

Kuringersteenweg 392 -3500Hasselt

SD WORX biedt als HR dienstenbedrijf een volledige dienstverlening rond het tewerkstellen van personeel. U kan bij ons terecht voor advies en dienstverlening, opleidingen, onderzoeken en audits en oplossingen rond automatisering.

Usg Hr Forces

Everselstraat 133 -3580Beringen

HR Forces biedt u een oplossing voor elke vraag naar bijkomende competenties op de HR afdeling. We selecteren de geschikte HR Professionals, stuwen ze in de juiste richting en bundelen hun krachten met die van uw organisatie.

Prato

Kempische Steenweg 293 -3500Hasselt