U zocht op: hr diensten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sodexo

Pleinlaan 15 -1050Brussel 5

Sodexo biedt haar klanten verschillende motivatietools aan. De papieren en elektronische maaltijdcheque, de cadeaucheque, de ecocheque, de sport en cultuurcheque, de dienstencheque, Salesprize en ook Vivaboxes.

Attentia Erkend Interprofessioneel Sociaal Secretariaat

Keizer Karellaan 584 -1082Sint-agatha-berchem

Op zoek naar een sociaal secretariaat, externe dienst voor preventie en bescherming, kinderbijslagfonds of hr-advies en consultingbureau? Wij bieden ondersteuning op vlak van tewerkstelling, verloning en preventie en bescherming.

Tentoo Payroll Services

Ikaroslaan 14 -1930Zaventem

Tentoo Payroll Services, uitzendkantoor en sociaal bureau voor kunstenaars, biedt verloningsoplossingen voor opdrachten van korte duur. Sinds 1998v staat Tentoo in voor de verloning van freelance-uitzendkrachten en bedrijven.

Randstad Construct

Esplanade 71b -1020Laken

De bouwsector in ons land kent een chronisch tekort aan geschoolde vakmensen.Randstad Construct speelt bedrijven een breed aanbod aan bouwvakkers toe, in zeer uiteenlopende specialiteiten; naast de typische bouwberoepen bijvoorbeeld ook ...

Jobmatch

Internationalelaan 55 F -1070Anderlecht

Het talent vinden waarmee u verder groeit. En om dat te doen moeten we een perfecte match realiseren tussen een kandidaat en uw openstaande functies. Of zoals onze naam het zegt: een jobmatch vinden.

Randstad Group Belgium

Heizelesplanade -1020Laken

Randstad is in België een belangrijkehumanresourcesdienstverlener(rekrutering en selectie,outplacement, opleidingen, inhousekantoren, human resources projecten,sociaal secretariaat, detachering,consulting) en marktleider.

Sd Worx

Koningsstraat 284 -1210Brussel 21

SD WORX biedt als HR dienstenbedrijf een volledige dienstverlening rond het tewerkstellen van personeel. U kan bij ons terecht voor advies en dienstverlening, opleidingen, onderzoeken en audits en oplossingen rond automatisering.

Pro-pay

Sint Stevens Woluwestraat 55 -1130Brussel 13

Pro-Pay is een Belgisch loonsecretariaat met een hoog serviceniveau en dicht bij haar klanten. Zowel kmo's als internationale bedrijven doen op de kennis van Pro-Pay beroep voor een doordachte uitbouw en foutvrije realisatie van hun loonbeleid, ...

Daoust

Galerij Van De Louizapoort 203 -1050Elsene

Daoust is al 65 jaar een onontbeerlijke tewerkstellingspartner in België! Wij begeleiden bedrijven tijdens elke stap van hun ontwikkeling.

Group S Management Services

Fonsnylaan 40 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Sociaal Secretariaat - Statuut zelfstandige - Kinderbijslag - HR beheer - Verdedigen / Bescherming werkgevers - Informaticatools - Bescherming / Motivatie personeel - Ondernemingsloket

Hr Team

Vier-knopensteeg 16 -1150Sint-pieters-woluwe

Wake Up-hr

Anjelierenlaan 17 -1861Meise

Randstad Professionals

Keizer Karellaan 586 -1082Sint-agatha-berchem