U zocht op: hr diensten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jobconnection

Diestsestraat 114 -3000Leuven

Jobconnection beschikt over een geactualiseerdbestand van kandidaat uitzendkrachten zodat snelen precies kan geselecteerd worden.

Acerta

Diestsepoort -3000Leuven

Acerta is een toonaangevende, moderne en dynamische sociale dienstengroep voor professionals en particulieren. Acerta zoekt in zijn partnership met de klant samen naar krachtige oplossingen.

Tentoo Payroll Services

Ikaroslaan 14 -1930Zaventem

Tentoo Payroll Services, uitzendkantoor en sociaal bureau voor kunstenaars, biedt verloningsoplossingen voor opdrachten van korte duur. Sinds 1998v staat Tentoo in voor de verloning van freelance-uitzendkrachten en bedrijven.

Sd Worx Leuven

Philipssite 5 -3001Heverlee

SD WORX biedt als HR dienstenbedrijf een volledige dienstverlening rond het tewerkstellen van personeel. U kan bij ons terecht voor advies en dienstverlening, opleidingen, onderzoeken en audits en oplossingen rond automatisering.

Sd Worx

Onze-lieve-vrouwestraat 85 -2800Mechelen

SD WORX biedt als HR dienstenbedrijf een volledige dienstverlening rond het tewerkstellen van personeel. U kan bij ons terecht voor advies en dienstverlening, opleidingen, onderzoeken en audits en oplossingen rond automatisering.

Pro-pay

Sint Stevens Woluwestraat 55 -1130Brussel 13

Pro-Pay is een Belgisch loonsecretariaat met een hoog serviceniveau en dicht bij haar klanten. Zowel kmo's als internationale bedrijven doen op de kennis van Pro-Pay beroep voor een doordachte uitbouw en foutvrije realisatie van hun loonbeleid, ...

Agilitas Group

Stationsstraat 120 -2800Mechelen

t-groep is een HR-dienstverlener die 2activiteiten huisvest: t-interim enAscento. t-interim is een uitzendkantoor dat al meer dan 25 jaar actief is op deVlaamse arbeidsmarkt. t- interimbeschikt ook over een aantalgespecialiseerde niches om zijn

Hr Team

Vier-knopensteeg 16 -1150Sint-pieters-woluwe

U-man Belgium

Werfheide 3 -2812Muizen (mechelen)

Management opleiding, sales training, coaching, consultancy services specifiek voor KMO`s. De management opleiding bij U-Man is praktisch en getoetst aan actuale noden van een KMO bedrijfsleider. Onze leiderschapstest toont u uw sterke en ook...

Atena Hr

Kardinaal Mercierlaan 44 -3001Leuven

Atena HR is een erkend bedrijf in de sector van dienstencheques en staat bekend voor haar professionele aanpak, een betrouwbare service en een grote klantentevredenheid.