U zocht op: huis bouwen op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

Mobielehuizen

Turnhoutsebaan 432 -2970Schilde

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Van Tendeloo Gustaf

Boutersemdreef 19 -2240Zandhoven

Van Tendeloo bvba van,tendeloo,bvba,van,tendeloo,zandhoven,ramen,hout,timmer,dak,timmerwerk,kast,tuinpoort,aluminium,ramen,belgië,belgium,belgique,proximedia,schrijnwerk,aluminiumraam,aluminiumdeur,Ramen ,deuren,Daktimmerwerken ,Kasten op maat ,Tuinp

O.r.a. Liften

Koornbloemstraat 148 -2610Antwerpen

Wij zijn uw specialist in het aanpassen en bouwen van liften volgens de laatste veiligheidsnormen en volledig op maat.

Aquaconcept

Schaarbeekstraat(mel) 34 -9120Beveren

U droomt ervan uw badkamer om te toveren tot een wellnessparadijs. Een plek om te relaxen, uzelf te verwennen. Precies naar uw eigen wensen en stijl. Aquaconcept, specialist in doucheconcepten op maat, heeft alles in huis om dit te realiseren.