U zocht op: huis isoleren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Isolair

Diestersteenweg 4 -3510Kermt

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Stukadoorbedrijf Craps En Zonen

Duisburgsesteenweg 86 -3090Overijse

Familiebedrijf met reeds 3 generaties stukadoors en meer dan 50 jaar ervaring. Service en kwaliteit staan bij ons op nummer 1. Bij ons kunt u terecht voor binnen-en buiten isolatiewerken, binnen-en buitenbepleistering, valse wanden en plafonds, ...

Tytgat Pieter

Bedrijfsstraat 3 -3500Hasselt

Henoe

Steenweg Op Weelde 12a -2330Merksplas

Renovatie- of nieuwbouwproject? Henoe Chapewerken giet de beste (isolatie)vloeren. Wij werken alleen met de beste materialen en garanderen een minutieuze afwerking.

Veneco

Rue Des Bengalis 4 -7700Moeskroen

Veneco Ventilation ontwikkelt hoogwaardige ventilatie systemen - Systeem D. Met een Veneco ventilatiegroep ventileert u uw woning via warmterecuperatie.

Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Bk Foam

Steenweg Op Weelde 12 -2330Merksplas

Isolatie van muren.PUR. Injectie isolatiemateriaal.

Jlb Dakwerken &aČ Gevelbekleding

Wiekenstraat 10 -2160Wommelgem

De ideale oplossing om uw huis na te isoleren is gevelbekleding.Daarnaast kan u een woning een volledige andere stijl en vorm geven. Zeer interessant bij renovatieprojecten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De Cock Eco Renovatie

Baarbeekstraat(mzn) 3 -2812Mechelen

Houtskeletbouw: van bijbouw tot tuinhuis Dakwerken: EPDM Daken Luchtdicht maar dampopen verbouwen Isoleren met kwaliteitsvolle, milievriendelijke én goedkope cellulose Waterrecuperatiesystemen

Isolteam

Makeveldstraat 5a -8610Kortemark

Isolatie? Laat je huis isoleren door IsolteamIsolteam is de specialist in isolatie en is actief in heel Vlaanderen! Vraag snel een offerte aan.

Huyghe & Zonen

Achterstraat 55 B -3080Tervuren

De renovatie van een huis tot een thuis vraagt om een professionele aanpak. Huyghe en Zonen is al meer dan 30 jaar lang gekend als een betrouwbare partner voor renovatiewerken

Duvall

Ambachtsweg 22 -9820Merelbeke

Vlot en efficiënt vergaderen door maximale technologische ondersteuning:discussiesystemen, videoconferencing, simultaanvertaling (techniek én tolken),votingsystemen…duvall levert oplossingen op maat, volledig afgestemd op de klant en het event.

Algemene Dakwerken Van Vlaenderen

Aannemersstraat 203 -9040Gent

Een goed, geïsoleerd dak is een noodzaak voor een goed huis ! Bij Dakwerken Van Vlaenderen kan u terecht voor de plaatsing van hellende daken of platte daken. Dakwerken zijn immers onze specialiteit. Okk sanitaire oplossingen behoren tot onze dienste

Vanspeybrouck

Kloosterstraat 129 -8210Zedelgem

Ventiline

Koolmeesstraat 14 -3530Houthalen

Welkom bij Ventiline! Isoleren is belangrijk om energie te besparen en de nodige normen te behalen maar ventileren is zeker zo belangrijk om de gezondheid van de bewoners en een perfect binnenklimaat te garanderen.

Vandenameele Pascal

Nijverheidslaan 19 -8560Wevelgem

BVBA Vandenameele Pascal legt zich al meer dan 10 jaar toe op het isoleren en volledig inrichten van zolders, zowel van nieuwbouw, renovatie als van industrie.Wij werken enkel met de meest gekende merken zoals isover, Gyrpox, knauf enz.

Ntb Home Wellnessstore

Lodewijk De Raetlaan 23 -3900Pelt

Wellness Store biedt je een trendy collectie massagebaden, stoomcabines, hammam, saunas, infraroodcabines, jacuzzi’s en saltrooms voor uw wellness ruimte.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Deiso

Hellestraat 17 -8800Roeselare

Callewaert Industries Construction & Engineering

Wingenesteenweg 31 -8750Wingene

Ons sterk team van enthousiaste mensen staat dagelijks tot uw dienst. Onze vakmannen gespecialiseerd in mechanisch-technisch onderhoud van productielijnen, het ontwerp en de bouw van bordessen en trappen tot volledige projecten.

Umans Radepo - Spouwmuurisolatie

Astridlaan 115 -3900Overpelt

Umans Radepo is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring De tweede generatie staat aan het roer en zorgt voor vernieuwing naast het leveren van ramen en deuren behoort ook het isoleren van spouwmuren en daken inmiddels tot de

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Snick

Lieverstedestraat 10 -8020Oostkamp

SNICK EuroIngredients is sinds 1993 een zeer klantgerichte toeleverancier en producent van hoogwaardige culinaire en functionele ingrediënten, compounds en blends voor de voedingsindustrie in de Benelux.

Algemene Bouw & Isolatie

Oude-heidestraat 44 -3511Hasselt

A.B & I NVEen dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit en tevredenheid centraal staanWij bieden u de perfecte oplossing voor het isoleren van:- spouwmuren - daken - vloeren/kelders