U zocht op: huis laten bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Van Gansewinkel

Nijverheidstraat 2 -2870Puurs

Van Gansewinkel geeft afval een tweede leven in de vorm van grondstoffen en energie. Dat start met zoveel mogelijk aan de bron te scheiden en door simpelweg afvalcontainers voor u te ledigen en afval te recyclen.Ontdek onze klantgerichte oplossingen

Jos Dejongh Bouwonderneming

Kwade Weide (c) 3 -2920Kalmthout

villabouw villa bouw huis huizen appartement apartement appartementen vastgoed projectontwikkeling kopen te koop luxe prijsklasse Welkom bij Jos DeJongh

Dm - Line

Hoogkamerstraat 337 -9140Temse

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in de productie van alle mogelijke maatwerk waaronder inbouwkasten, dressings en schuifdeuren. Geen enkele maatkast die onze productieateliers verlaat, is identiek aan een vorige.

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Laerhof 1716

Woestijnstraat(bor) 5 -2880Bornem

Hugo Meeussen & Zonen

Bisschoppenbos 25 -2240Zandhoven

Wij leveren aan professionele tuinbedrijven en tuinaannemers, maar staan evenzeer klaar voor de particulier die zelf zijn boomschors ophaalt of aan huis wil laten leveren!