U zocht op: human resources

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ekwa Consult

Stationsstraat 84 -2440Geel

Ekwa Consult werving en selectie, HR-diensten en HR-consultancy, outplacement, organisatieontwikkeling, loopbaanbegeleiding, training, coaching, consultancy

Gast

Frankfurtlaan 6 -2400Mol

Wij zijn jouw partner voor het zoeken en vinden van gekwalificeerd personeel en dit in alle functiedomeinen (o.a. verkoop, productie, financiën, administratie, onderhoud, …).Ook voor vorming en advies, kan je bij ons terecht.

Phronesyss

Hannekenshoek 15 -2200Herentals

De webapplicatie ‘Phronesys‘ voor gecertificeerde bedrijven automatiseert en optimaliseert al uw bedrijfsprocessen. U behaalt en behoudt uw certificaten eenvoudiger, u werkt efficiënt en overzichtelijk samen, en u krijgt vat op al uw ...

Novare

Parklaan 158 -2300Turnhout

Novare biedt opleiding, coaching en begeleiding voor medewerkers op de werkvloer. Novare werkt rond thema’s als leiding geven, communicatie, assertiviteit, instructie geven, samenwerken, peterschap en diversiteit op maat van uw organisatie.

Merits & Benefits

Welvaartstraat 22 -2200Herentals

Het beheren van personeelsvoordelen voor lokale, nationale en internationale bedrijven in het kader van een actief en creatief Human Resources beleid.