U zocht op: huur werkkledij

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Asl Racketsport & Spel

Schoonderbeukenweg 15 -3202Rillaar

Als racketsport -en spelwinkel gelegen te Rillaar geven wij persoonlijk advies op maat.Na jaren actief te zijn in de badmintonwereld hebben we ons gamma uitgebreid met padel, tennis, tafeltennis en gezelschapsspellen.

Prefecta

A. De Spoelberchlaan 48 -3150Haacht

Wasserij Prefecta is gespecialiseerd in nieuwkuis, wassen van bedrijfskleding en chemische reiniging. Ook verkoop en verhuur van antistofmatten en werkkleding.

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

T - Art

Naamsestraat 46 -3000Leuven

Bij Biznizpoint kunt u uw logo of ontwerp laten printen op promomateriaal of werk- of bedrijfskledij.Ook kunnen wij je helpen als je een eigen kledinglijn wenst te ontwerpen!

Taverne Deauville

Leuvensesteenweg 287 -3190Boortmeerbeek

Schoonmaakdiensten, catering, werkkledij, drankautomaten, ... Als ervaren facility services-bedrijf kan BDFS alles voor u regelen. Onze troef? Een persoonlijke en flexibele dienstverlening op maat waarbij alles bespreekbaar is

Andries

Herenthoutseweg(hrt) 202 -2200Herentals

Welkom bij De Zwerver ? Workwear.Al meer dan 40 jaar verkopen wij werkkledij en veiligheidsschoenen, zowel particulier als rechtstreeks aan bedrijven.

Text-it

Atealaan 37 -2270Herenthout

TEXT-IT uit Herenthout is uw partner in Visuele Communicatie & Branding op maat.