U zocht op: hvac

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

L.t.i.

Mallaardstraat 9 -9400Ninove

Vinci Facilities Belgium

Havenlaan 86 C -1000Brussel 1

Als belangrijke speler van Facility Management in België en in Europa, bieden wij alle of een deel van de diensten gebonden aan gebouwen en hun gebruikers, van het multi-technische onderhoud tot het geïntegreerde Facility Management.

Iris Group

Bazellaan 5 -1140Evere

Iris levert facilitaire, industriële, technische en landscaping diensten aan duizenden publieke en private klanten uit een waaier aan sectoren en werkomgevingen.

D&d Isoltechnics

Vorstsesteenweg 120 -1601Sint-pieters-leeuw

D&D IsoltechnicsReeds meer dan 40 jaar actief in isolatie van leidingen en gebouwen. Levering en plaatsing doorheen heel België.

Technical Maintenance Service

Preflexbaan 167 -1740Ternat

TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningssystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen.Het succesrecept? De complete dienstverlening, van advies, levering en installatie tot onderhoud en service.

Trox Belgium

Paapsemlaan 18g -1070Anderlecht

Klantgerichte diensten maken integraal deel uit van de succesvolle ventilatie en airconditioning oplossingen. Onze diensten verbeteren significant de kosten doeltreffendheid van iedere eigendom gedurende zijn bestaan.

Odyssee Mobile

Stalingradlaan 100 -1000Brussel

Help uw Service Managers en Technici Start hun Werk te Optimaliseren!