U zocht op: ict management

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ferranti Computer Systems

Romeynsweel 7 -2030Antwerpen 3

Ferranti Computer Systems levert hoogtechnologische oplossingen en diensten voor e-business netwerkintegratie industriële automatisering en...

Rhea

Veldkant 33 A -2550Kontich

iRhea Service Management verhoogt de efficiëntie door de creatie van een duidelijke scheiding tussen project ontwikkeling en service management. Dit verbetert de reactie tijden door het leveren van gespecialiseerde en gefocuste diensten.

Core Ict

Sint Jobsesteenweg 102 -2930Brasschaat

Core ICT is een sterk groeiend IT-bedrijf gevestigd in Brasschaat.

Abc-groep

Franseweg 31 -2920Kalmthout

ABC-Groep is de overkoepelende entiteit van vier IT-dienstenleveranciers met elk een eigen specialisatie en expertisegebied: ACE, Beyond-it, Cereus.be en DynApps.

Talent-it

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Talent-IT verenigt talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. We streven voortdurend naar meer vakkennis en betere service zowel in het begeleiden van onze IT`ers als bij het ondersteunen van onze klanten.

Telelinq

Vluchtenburgstraat 13 -2630Aartselaar

TelelinQ is een groep van 5 dynamische technologiebedrijven, actief in telecom en beveiliging. Ze hebben een gezamenlijk doel hoogwaardige en toekomstgerichte telecom bieden aan kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Imtech Marine Belgium

Noordersingel 19 -2140Borgerhout (antwerpen)

Imtech Marine is een toonaangevend bedrijf in de maritieme markt, opererend als een full-service provider en system integrator van op maat gemaakte, innovatieve en duurzame technologische oplossingen.

Ie-net Ingenieursvereniging

Desguinlei 214 -2018Antwerpen

ie-net is hét contactpunt met de ingenieurswereld. Vanuit hun opleiding beschikken ze over sterke troeven om in ieder bedrijf, overheidsinstelling of dienstenorganisatie het voortouw te nemen om die verandering te introduceren en te begeleiden, ...

Aurelium

Groeningenlei 16 -2550Kontich

Aurelium is een allround IT-partner voor KMO’s regio Antwerpen – Brussel - Gent. Onze diensten: computers, hardware en software, netwerkbeheer, IT support, IT audits, managed services, cloud services, printing solutions, IT training en IT consultancy

Axxes

Entrepotkaai 10a -2000Antwerpen

Axxes is een full-service IT consultancy organisatie. Hoogtechnologische kennis van gedreven consultants, op het gewenste moment, op de juiste plaats. IT is about people!

Ufinity

Veldkant 33 -2550Kontich

UFINTY denkt mee met uw organisatie. Of het nu gaat om strategische vraagstukken, denk maar aan het begeleiden van de financiële afdeling naar een sturende business unit, of een assessment van de financiële processen en systemen, of een analyse ...

Strand Associates Consulting

Italielei 88 -2000Antwerpen 1

Strand Associates Consulting is een snelgroeiend adviesbureau gespecialiseerd in de staffing van permanente en tijdelijke projecten in verschillende sectoren: ICT, Project Management, Finance en Supply Chain Manage.

Beyond-it

Franseweg 31 -2920Kalmthout

Beyond-it is een snel groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in SharePoint implementaties en jaren ervaring heeft in het implementeren van Quality Management Systemen, gebaseerd op Microsoft Office SharePoint.

Tbl Management

Napoleonkaai 37-39 -2000Antwerpen

Uw rekruteringspartner - No Cure No Pay!Gespecialiseerd in hooggekwalificeerdekandidaten op zoek naar een nieuweuitdaging. Domeinen waarin we sterk zijn:ICT-Sales & Marketing-Administratie.

Backoffice Europe

Hof Ter Bollen 13 -2870Ruisbroek

Computers hardware computers randapparatuur computers printers computers scanners computers software computers benodigdheden computers opslagsystemen data opslagsystemen data subsystems disk arrays gegevensopslagsystemen data storage computers algemeen

Antea Belgium

Roderveldlaan 1 -2600Berchem

Soresma Ingenieursbureau Oranjewoud BV Home Organisatie Profiel Vakgroepen Vestigingen Cijfers Organogram Maatschappelijk verantwoord ondernemen Kwaliteitsgaranties Werkgebieden Beleid Bodem Energie Infrastructuur Geo-ICT Mi

Monin

Prins Boudewijnlaan 41 -2650Edegem

Wij zijn een one stop shop voor alle management issues binnen ICT. Dit zowel voor Project Management, Service Management en Interim Management.

Climbing

Felix Timmermansstr 19 -2570Duffel

Pierre Demesmaeker, zaakvoerder van Climbing bvba is een beslagen ondernemer met meer dan 20 jaar Internationale ervaring in ICT en program/project management, werkend voor of bij Fortune 500 bedrijven.