U zocht op: ict

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Wit Consulting & Solutions

Alfred Algoetstraat 53 -1750Lennik

DWCS biedt algemene consulting diensten aan. U kan beroep doen op volgende diensten: verhelpen van computer- problemen en defecten, installatie van computers en servers, computer en netwerk beveiliging, implementatie van software...

Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Tech Data

Assesteenweg 117 -1740Ternat

Zij helpen om technologie in het 21e-eeuwse leven te integreren en solutions te leveren die de wereld nodig heeft om te verbinden, te groeien en zich verder te ontwikkelen

Trac

Leuvensesteenweg 52 -1932Sint-stevens-woluwe

Trac biedt u totaaloplossingen voor al uw telecom zoals, Proximus producten en diensten, telefooncentrales, Office 365, betaalterminals, etc.Daarnaast bieden wij ook installatiediensten, Track & Trace, car electronics, etc.

Econocom Managed Services

Leuvensesteenweg 510 -1930Zaventem

De experts binnen al onze activiteiten hebben inzicht in de zakelijke behoeften van al onze contacten, zij analyseren de verschillende standpunten en bedenken, bouwen en financieren de digitale oplossingen die onze klanten nodig hebben.

Capgemini Belgium

Bessenveldstraat 19 -1831Diegem

Capgemini heeft meer dan 80.000 werknemers en is de mondiale marktleider in consulting, technologie, outsourcing en local professional services.

Laco

Woluwelaan 135 -1831Machelen (brab.)

Sinds 1986 levert LACO kwalitatief hoogstaande informaticadiensten aan de Belgische en Luxemburgse bedrijfswereld en de overheid.

Fujitsu Technology Solutions

Marie Curiesquare 12 -1070Anderlecht

Fujitsu is een wereldwijde full-service provider van informatietechnologie en communicatie-oplossingen. Van strategische consultancy tot applicatie- en infrastructuuroplossingen en -services.

Cisco Systems Belgium

De Kleetlaan 6a -1831Machelen (brab.)

Cisco adheres to ethical practices in its business operations to help ensure the integrity of its business management, openness and accountability of company processes, and continued access to global resources.

Brain

Belgicastraat 11 -1930Zaventem

Tec It

Excelsiorlaan 35 -1930Zaventem

Tec IT is een onafhankelijk allround IT-consultancy bedrijf. Sinds 1997 zetten we IT-ers van topniveau in voor de bedrijfswereld en de verschillende overheden in de Beneluxlanden. Bekijk onze vacatures op www.digit4.be!

Harvey Nash

Nieuwe Gentsesteenweg 21 -1702Dilbeek

Established in 1988, Harvey Nash has supported many of the world`s leading organisations to recruit, source and manage the highly skilled talent they need to succeed in an increasingly competitive and technology driven world.

Tobania

Romeinsesteenweg 564 Box4 -1853Strombeek-bever

Tobania’s mission, as the leading Belgian business consulting and technology firm, is to guide our customers during their transformation programs.

The Bayard Partnership

Marsveldplein 5 -1050Elsene

The Bayard Partnership is een multi-disciplinaire groepspraktijk die zijnklanten voorziet van een brede waaieraan diensten. De opdrachten variërenvan bedrijfsuitbreiding en herstructu-rering tot het leveren van nieuwe ICTtechnologieën.

Target Recruitment

Lozenberg 23d -1932Sint-stevens-woluwe

Target Recruitment specialiseert zich in de werving & selectie van IT personeel. We doen dit zowel voor permanente als voor detacherings opdrachten.We zijn georganiseerd in verticale markten. Dit wil zeggen dat elke recruitm

Itenium

Linde 11 -1840Londerzeel

IT Consultancy bedrijf

Cel Data Services

Stationsstraat 30 -1702Dilbeek

Bij CELDS doen we er alles aan zodat jij kunt schitteren. Want ICT draait in de eerste plaats om mensen en om creatieve oplossingen waardoor jij de ruimte krijgt om te doen waar je goed in bent: de wensen van jouw klanten invullen.