U zocht op: ict

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Crossroad Consulting

Schaliënhoevedreef 20 -2800Mechelen

Crossroad Consulting brengt een unieke combinatie van competenties die toegevoegde waarde leveren waar ondernemingen het nodig hebben. Zowel sterk op het vlak van informatietechnologie als op businessvlak kiest Crossroad Consulting resoluut voor ICT-

Elmos

Generaal De Wittelaan 9 -2800Mechelen

Elmos is een Belgische, onafhankelijke ICT-dienstenleverancier met meer dan 135 ervaren consultants, die op een flexibele en voor de klant kostefficiënte manier, de nodige resources en kennis aanlevert. De juiste persoon, met de juiste kennis en ...

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Worldescrow Belgium

Leopoldstraat 39 -2800Mechelen

Als onafhankelijke derde partij (Trusted Third Party) waakt WorldEscrow Belgium over uw bedrijfskritische activa zoals broncode van software, belangrijke data, wachtwoorden of industriële ontwerpen.

Portael It

Kruisbaan 1-3 -2800Mechelen

Portael-IT is een IT gespecialiseerde dienstenleverancier voor KMO’s, kleine zelfstandigen en vrije beroepen. Wij verzorgen het technisch, functioneel en Eén van onze pijlers is goede communicatie omdat

Bis Business Information Systems

Zandvoortstraat 23 -2800Mechelen

BIS, de grootste System Integrator voor het inrichten van presentatie, informatie en communicatieruimtes, levert high-end AV&ICT totaaloplossingen en realiseert AV&ICT solutions, conference systemen en digital signage oplossingen.

Wigrafa

De Regenboog 11 -2800Mechelen

Wifac ondersteunt grafimedia ondernemers en medewerkers met machines, grafische ICT, verbruiksmaterialen, advies, technische service, helpdesk en opleidingen.

Seltec

Guido Gezellelaan 65 -2800Mechelen

Seltec is een direct marketing organisatie met ICT als expertise en duidelijke focus. Onze activiteiten bestaan o.a. uit telemarketing, webdesign en grafisch ontwerp. SelTec :: Telemarketing - Webdesign - Grafisch ontwerp

Artenax Import Export

Battelsesteenweg 275 -2800Mechelen

Komma Board

Schaliënhoevedreef 20 D -2800Mechelen

We werken lang genoeg in finance, ict en contracting om te beseffen dat het anders kan. Dat iemand inzetten meer is dan een contract binnenhalen. Want een goeie match werkt het beste en het langste.

First-it

Motstraat 30 -2800Mechelen

Welkom bij First. Wij ontzorgen en laten jouw ICT landschap op maat evolueren, door jouw bedrijf inzage te geven in de mogelijkheden van nieuwe technologieën en diensten.