U zocht op: ict

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Trac

Leuvensesteenweg 52 -1932Sint-stevens-woluwe

Trac biedt u totaaloplossingen voor al uw telecom zoals, Proximus producten en diensten, telefooncentrales, Office 365, betaalterminals, etc.Daarnaast bieden wij ook installatiediensten, Track & Trace, car electronics, etc.

Econocom Managed Services

Leuvensesteenweg 510 -1930Zaventem

De experts binnen al onze activiteiten hebben inzicht in de zakelijke behoeften van al onze contacten, zij analyseren de verschillende standpunten en bedenken, bouwen en financieren de digitale oplossingen die onze klanten nodig hebben.

Capgemini Belgium

Bessenveldstraat 19 -1831Diegem

Capgemini heeft meer dan 80.000 werknemers en is de mondiale marktleider in consulting, technologie, outsourcing en local professional services.

Laco

Woluwelaan 135 -1831Machelen (brab.)

Sinds 1986 levert LACO kwalitatief hoogstaande informaticadiensten aan de Belgische en Luxemburgse bedrijfswereld en de overheid.

Cisco Systems Belgium

De Kleetlaan 6a -1831Machelen (brab.)

Cisco adheres to ethical practices in its business operations to help ensure the integrity of its business management, openness and accountability of company processes, and continued access to global resources.

Brain

Belgicastraat 11 -1930Zaventem

Tec It

Excelsiorlaan 35 -1930Zaventem

Tec IT is een onafhankelijk allround IT-consultancy bedrijf. Sinds 1997 zetten we IT-ers van topniveau in voor de bedrijfswereld en de verschillende overheden in de Beneluxlanden. Bekijk onze vacatures op www.digit4.be!

Harvey Nash

Nieuwe Gentsesteenweg 21 -1702Dilbeek

Established in 1988, Harvey Nash has supported many of the world`s leading organisations to recruit, source and manage the highly skilled talent they need to succeed in an increasingly competitive and technology driven world.

Netcon

Tiensestraat 254 -3000Leuven

Onze doelstelling is om als vaste ICT partner onze KMO klanten op een correcte en onafhankelijke manier te kunnen adviseren bij het opzetten en onderhouden van hun ICT infrastructuur.

Tobania

Romeinsesteenweg 564 Box4 -1853Strombeek-bever

Tobania’s mission, as the leading Belgian business consulting and technology firm, is to guide our customers during their transformation programs.

The Bayard Partnership

Marsveldplein 5 -1050Elsene

The Bayard Partnership is een multi-disciplinaire groepspraktijk die zijnklanten voorziet van een brede waaieraan diensten. De opdrachten variërenvan bedrijfsuitbreiding en herstructu-rering tot het leveren van nieuwe ICTtechnologieën.

Target Recruitment

Lozenberg 23d -1932Sint-stevens-woluwe

Target Recruitment specialiseert zich in de werving & selectie van IT personeel. We doen dit zowel voor permanente als voor detacherings opdrachten.We zijn georganiseerd in verticale markten. Dit wil zeggen dat elke recruitm

Anankei

Grauwmeer 1 -3001Heverlee

Anankei is een dynamisch bedrijf dat ICT-consultants ter beschikking stelt van ondernemingen. 
Dat doen we snel en doelgericht, met veel aandacht voor het menselijke en het technische aspect. Zo zorgen wij voor een ‘klik’ tussen u en de consultant.