U zocht op: incentive

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Kinepolis Group Belgium

Moutstraat 132 - 146 -9000Gent

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis – the place to be, to see en to be seen!

Smart Travel

Keizer Leopoldstraat 1 -9000Gent

UNIGLOBE Smart Travel uit Gent: uw partner voor al uw zakenreizen, incentive reizen, events en vakantiereizen

Drukkery En Uitgevery Hoste Hoste

Galgenberg 25 -9000Gent

Gemeubelde appartementen en flats in centrum Gent - België.

New Balls Please

Stapelplein 70 -9000Gent

NEW BALLS PLEASE is an all-round agency that provides new and fresh concepts for clients with "balls" and clients who dare to change. Europe will be NEW BALLS PLEASE´s playground for all MICE projects (Meetings Inc

Omnia

Nederkouter 35 -9000Gent

Omnia Travel, reisibureau met hoofdzetel in Leuven en vestigingen in Vlaanderen en Brussel. Focus op persoonlijke en r-la-carte dienstverlening voor het bedrijfsleven op het vlak van zakenreizen, meetings, incentives, conferenties en congressen.

Act! Events

Oudenaardsesteenweg 69 -9000Gent

Act!events is a full-service event-agency Act!events act events event business personnel parties jubilees kick-offs seminars conferences product launch sampling road show incentive teambuilding communication Ghent

Focus Flanders Omnia Travel

Nederkouter 35 -9000Gent

FOCUS FLANDERS is de incoming/ DMC afdeling van OMNIA TRAVEL en is 100% eigendom van KBC Bank. Omnia Travel heeft reisbureaus in verschillende steden in Vlaanderen waaronder Brussel, Gent en Antwerpen.

Act-wise

Tentoonstellingslaan 134 -9000Gent

Van harte bedankt voor de tijd die u genomen heeft om de nieuwe website van ACT-wise te bezoeken! Wij zijn opgestart begin 2008 met als doel persoonlijke service te bieden bij het organiseren van meetings, incentives, congressen en events in

Fast Forward Events

Dok-noord 4 D -9000Gent

Wij weten als geen ander waar uw merk voor staat en hoe we het optimaal in de spotlights kunnen zetten. u laat ons weten welk soort event, brand activation, of incentive u voor ogen heeft en wij doen de rest.

Astria Promo Gifts

Lange Violettestraat 285 -9000Gent

Wij bieden u een ruime keuze uit textiel en relatiegeschenken van de meest bekende merken of speciaal op maat gemaakt.