U zocht op: incentives bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Oenanthe

Knokstraat 3 -8570Vichte

Oenanthe is reeds een tiental jaren actief in de event- en trainingssector. Wij kunnen dan ook putten uit een ruime ervaring. Van bedrijfsfeest, tot gerichte opleidingen of van ludieke uitstappen tot aangepaste seminaries, wij organiseren het voor U.

Interactive Races

Weitingstraat 10a -9881Bellem

Organisatie van interactieve koersen voor 20 tot 200 personen. Ambulante indoor animaties met bookmakers in uw locatie. Themafeesten ascot, tierce,western of velodroom.

Kinepolis Group Belgium

Moutstraat 132 - 146 -9000Gent

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis – the place to be, to see en to be seen!

Atrade

Koolkenstraat 7 -8740Pittem

Superidee: unieke belevenissen, relatiegeschenken en incentives voor bedrijvenBoek nu een onvergetelijke belevenis of een cadeaubon voor een vriend, een kennis of familie of kies een leuke incentive voor uw bedrijf of als relatiegeschenk.