U zocht op: incentives

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Cerva

Hutsepotstraat 18 -9052Gent

Jurgen Van Hover

Kareelstraat 102 -9300Aalst

Van Hover Concept is als enige in België gespecialiseerd in autosportmarketing. Wij regelen voor u een professionele sponsoring in de autosport en vormen een rechtstreekse link tussen uw bedrijf en de vele CEO`s in de wereld van de racerij.

Kinepolis Group Belgium

Moutstraat 132 - 146 -9000Gent

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis – the place to be, to see en to be seen!

Aalst Travel Buro

Vlaanderenstraat 11 -9300Aalst

Aalst Travel Buro bestaat sinds 1978 en is nog een van de weinige reiskantoren die geen deel uitmaakt van een of andere groepering of consortium. Bij ATB wordt de klant nog echt als belangrijk aanzien en service geven is dan ook voor ons principieel,

Samdam Belux

Van Langenhovestraat 11-15 -9300Aalst

Waardevolle relatiegeschenken, verrassend promotiemateriaal of originele gadgets Kwalitatieve t-shirts, petten, jassen met uw logo of boodschap Werkkleding of een sportieve outfit Over de hele lijn heeft Samdam het grootste aanbod