U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pluimers Isolatie Belgie

G. Demeurslaan 112 -1654Beersel

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Agoria

Auguste Reyerslaan 80 -1030Brussel 3

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.