U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Abba

´tvlot 1 -2280Grobbendonk

Brandbeveiligingsservice voor industri?le complexe.U wenst een snelle, flexibele en betrouwbare service? Dan levert Abba een onbetaalbare meerwaarde bij de realisatie van uw projecten.

Vme Service & Engineering

Weynesbaan 144 -2820Bonheiden

VME, Service & Engineering is als vertegenwoordiger van verschillende fabrikanten en met een rijke ervaring in automatisatie en integratie, uitgegroeid tot een volwaardige partner in het automatiseren van verpakking? en doseersystemen.

Techtra

Abelebaan 14 -2520Broechem

Orbi Chemicals

Bannerlaan 46 -2280Grobbendonk

Reeds sinds onze oprichting in 1984 hebben we ons toegelegd op het maken van producten voor het reinigen en onderhouden van sanitaire installaties

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Cordier

Gasthuisstraat 31 -2440Geel

Sinds 2009 staat Cordier Construct BV garant voor kwaliteit in de industrie-, staalbouw, dak- en wandbekleding. Hierbij richten we ons voornamelijk op aannemers, bedrijven, overheden of particulieren.

Gd Verpakking

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Sinds 1990 garandeert GD-Verpakking kwaliteit, een vlijmscherpe prijs, en een uitstekende service, en dit altijd gefundeerd op deskundig advies. Onze specialiteit? De levering van (bedrukte) verpakkingen voor voedingswinkels, boetieks,...

Frisomat Industriebouw

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Frisomat ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt innovatieve industriële gebouwen vervaardigd uit koudgewalst, gegalvaniseerd staal. Reeds 30 jaar ervaring en meer dan 20.000 referenties wereldwijd.

Omnimat

Grensstraat 94 -3140Keerbergen

Omnimat is invoerder voor de Benelux van de DRB "Dongil" rubberen rupsen en levert vanuit zijn eigen opslagplaats gelegen te Kampenhout. Omnimat houdt zich vooral bezig met de verkoop van rubberen en stalen kettingen voor alle grondverzetmachines.

De Ryck

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

onze firma is hoofdzakelijk gegroeid in de aanhangwagenbouw en verhuur van aanhangwagens wij doen volledig onderhoud van alle merken naast ons eigen merk ook levering van het merk humbaur en eduardnaar onze uitbrijding in de ver