U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Verbeeck. M. Plastics

Turfputten 3 -2250Olen

Welkom bij Verbeeck Plastics, de referentie voor de plastic verpakking van uw voedingsmiddelen! Door middel van meer dan 20 jaar ervaring, voortdurende innovatie en klantgerichtheid creëert Verbeeck Plastics de perfecte verpakking.

Timetronics

Lammerdries-oost 27 -2250Olen

Formares

Industrielaan 15 -2250Olen

Buchen Industrial Services

Hoogbuul 17 -2250Olen

Buchen Group: het adres voor uw industriële dienstverlening !Kwaliteit, zekerheid, gezondheid en milieubeheer zijn belangrijke kadervoorwaarden voor onze klanten en voor ons.

Van Lommel

Industrielaan 21 -2250Olen

Kwaliteitsvol kalfsvlees? Dat vindt u bij Vanlommel. Als Belgisch familiebedrijf produceert het kalfsvlees op maat voor een wereldwijde markt.

Kingspan Unidek

Industrielaan 39 -2250Olen

website description UNIDEK BELGIE: Slim, Simpel, Snel en Sterk mm-tools

Olense Vleeswaren Industrie

Hoogbuul 1 -2250Olen

Heerlijke bereide gerechten, diepvriessnacks, fijne charcuterie, vleesconserven, sauzen en ketchup, ...

Otn Systems

Industrielaan 17b -2250Olen

Slachthuis Vanlommel

Industrielaan 21 -2250Olen

Kalfsvlees, in al zijn facetten. Van volledige karkassen over deelstukken tot verpakkingen op maat: u vindt het bij Vanlommel. In het volste vertrouwen.

Olen Cosmetics

Industrielaan 31 -2250Olen

Website Anhairco Anhairco: Corona Professional, Pro Tradition Mode, Private Label, Kappersbenodigdheden, Cosmetica, Hair cosmetics, Hairdresser articles, Haarcosmetica

Belgian Instrumentation Products

Industrielaan 14 -2250Olen

If this site does not load automatically, please visit the Honeywell Sensotec Home Page.

The Sample Network

Industrielaan 25 -2250Olen

The Sample Network :: Home HomeSample Distribution CenterSample Preparation CenterContact Data Home The Sample Network is an independent company who packs, stores and ships samples of industrial raw materials and chemical specialties to your customer

Proliver

Industrielaan 15 A -2250Olen

Proliver manufactures innovative protein extracts out of fresh chicken or turkey meat parts.

Lucky Star

Industrielaan 3 -2250Olen

Een horeca zaak openen kost veel geld. Daarom investeren we graag in onze klanten. Hoe beter jouw zaak draait, hoe beter voor jou. Wij zorgen voor de toestellen, jij ontvangt een deel van de winst.

Langewouters

Industrielaan 4 -2250Olen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en of plaatsen van elektrische schakelkasten voor de HVAC-sector: Verwarmingsinstallaties, Luchtbehandeling, Verwarming, Koeling, Bevochtiging, Droging en ook renovatie van verouderde schakelkasten.

Opticom International

Industrielaan 3 B -2250Olen

Door de reeds ruime ervaring weet OptiCom international nv zich als geen ander een weg te banen in de wereld van de visuele communicatie.

Nutripack Olen

Industrielaan 1 -2250Olen

Transbox is gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen en displays.Dit gebeurt door middel van het thermovormen van verschillende foliën (PVC, PS, PET,.) en bewerken van platen (PS, PLEXI, .) in transparant of een specifieke...

Concrete House

Industrielaan 22 -2250Olen

Sinds 2004 is bouwonderneming CONCRETE HOUSE de specialist in prefab bouwen van betonwoningen, projectbouw, kantoren, handelspanden, en praktijken.

Magic Betting Casino

Industrielaan 3 -2250Olen

De referentie voor online games.

Life Supplies

Industrielaan 25 -2250Olen

Life SUPPLIES is marktleider in additieven voor de diervoedermarkt, met een bijzonder breed assortiment - waaronder zouten, zuren, mineralen, vitamines, aminozuren, conserveringsmiddelen en supplementen.

Novatio Immo

Industrielaan 5 A -2250Olen

Als Belgisch bedrijf spitsen wij ons al sinds 1978 toe op de vele uitdagingen waarmee professionals worden geconfronteerd bij technisch onderhoud en herstellingen. Professionals, dat zijn techniekers, onderhoudsmechaniciens, carrossiers, aannemers,..

Plukon Convenience Olen

Industrielaan 13 -2250Olen

Plukon Food Group staat als producent van pluimveevlees en maaltijden midden in een maatschappij die vraagt om een evenwichtige balans tussen mens, dier, milieu en winstgevendheid.i

E.t.i.b.

Industrielaan 22 -2250Olen

Etib bouwt naast woningen ook lage- energie kantoorgebouwen in beton.

Automaterialen Hemo

Industrielaan 12 -2250Olen

Automaterialen HEMO is een onafhankelijke leverancier van carrosserieonderdelen met meer dan 30 jaar ervaring. Wij hebben in ons magazijn onderdelen op voorraad van ongeveer 30 automerken.

Codipack

Industrielaan 8 -2250Olen

De medewerkers van onze technische dienst staan paraat bijstand te verlenen bij al uw vragen omtrent labelen en coderen. Bovendien gingen zij in opleiding bij de fabrikanten van de belangrijkste merken.

Jacobs Cleaning

Industrielaan 27 -2250Olen

Jacobs Cleaning staat sinds jaar en dag ten dienste van de industrie, de overheid, de KMO`s en de particulieren. Wij staan borg voor een professionele, snelle en veilige uitvoering van de toevertrouwde werken.

Kompakt

Industrielaan 12 -2250Olen

is een gespecialiseerde schrijnwerkerij, uitgerust om op een hoogtechnologische manier HPL (= high pressure laminate) te verwerken, en de geproduceerde onderdelen door ervaren montagetechniekers te plaatsen.

Glastec

Lammerdries-zuid 17 -2250Olen

Glastec, Glas voor onderzoek en Industrie, Glasses for laboratory and industry, lighting parts Glastec Glasonderdelen, verlichting, Float, Borofloat, Pyrex, Gekleurd glas, UV-Filterglas, Kachelglas, Buisglas, Borosilikaat 3.3, Glascylinders, Bescherm

Beneens Alucon

Stadsestraat 43 D -2250Olen

We realiseren uw (ver)bouwprojecten in woning- en villabouw, appartementen, kantoren, scholen en industriebouw en voor particuliere en professionele klanten steeds met dezelfde kwaliteitsgarantie.

Brouwers Hout

Hoogbuul 50 -2250Olen

::NV Armand BROUWERS:: Exotische hout import export ::Armand Brouwers nv:: , Brouwers Gerry, 2250, Olen, Belgique, Belgie, proximedia Commerce du bois, industrie forestière, scieries-Houthandel, bosbouw, houtzagerij brouwers armand import export uitv

Betonwerken Puts

Hoogbuul 57 -2250Olen

Uw specialist betonnen kelders voor industrie, landbouw en privé!

Dobit

Industrielaan 6 -2250Olen

Groothandel in computers, randapparatuur, software

Tops Foods

Lammerdries-oost 26 -2250Olen

We pride ourselves on preparing safe, healthy and nutritious single portion meals, that use only the finest ingredients to tickle your taste buds and offer real value for money.

Novatech International

Industrielaan 5 B -2250Olen

Welcome, Ongeveer 7 jaar geleden introduceerde Novatech het product TEC 7 op de Belgische markt. Dat betekende onmiddellijk het begin van de weg naar succes, de weg die de firma Novatech nog steeds aan het ontdekken is.

Bovema International

Lammerdries-zuid 17 -2250Olen

Ventilatiesystemen verwarming industrie ingenieurbureaus projectcoordinatie projectengineering projectmanagement cad ontwerp detachering elektronica studiebureaus engineering luchtverversingssystemen ventilatieroosters industriele ventilatiesystemen luc

Ecochem International

Industrielaan 25 -2250Olen

EcoChem focust op milieuvriendelijke alternatieven voor brandbescherming.En verdedigt een productontwikkeling die gericht is op oplossingen zoeken, terwijl de meeste concurrenten eerder een goed-gedefinieerde (volume) productstrategie ha

Van Vlerken Totaalbouw

Bulestraat 24 -2250Olen

Uw specialist in nieuwbouw en renovaties