U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Liekens

Hoge Mauw 164 -2370Arendonk

De firma Liekens is de partner op gebied van tijdelijke sanitaire voorzieningen. Meer dan 80 jaar ervaring en een ongeëvenaarde full-service, maakt Liekens uw beste partner voor o.a. bouwprojecten.

Vechem Industries

Hoge Mauw 430 -2370Arendonk

Vechem Industries is a young company that, in 12 years time, has developed into the top of producers in glass fibre- and wall glues. Vechem industries: Adhesives, compounds & flame retarders

Alpha Assembly Solutions Belgium

Hoge Mauw 1050 -2370Arendonk

As a manufacturing site for all stencil technologies and in combination with Alpha Metals process materials, Cookson Electronics Assembly Materials offers you the best process solutions. Cookson Electronics Assembly Materials NV - Welcome

Van Den Borne Beheer

Hoge Mauw 250 -2370Arendonk

DiBO - Industriele reiniging - toestellen en installaties: hogedrukreinigers, car- en truckwash, tankcleaning, veegmachines, schrobmachines en ...

Cable Tec

Hoge Mauw 860 -2370Arendonk

CableTec is een leverancier van kabelgrondstoffen die afschermings- en omhullingsbanden, evenals FRP, glasrooving, waterblokkeerbanden, vul- en overstromingsverbindingen en waterblokkerende polyestergarens levert aan de kabelindustrie.

Roosen Laser

Hoge Mauw 442 -2370Arendonk

Door de internationale samenstelling kan Roosen Industries gebruik maken van de voordelen van de high-tech kennis economieën en hoge automatiseringsgraad in de westerse landen, in combinatie met de productievoordelen van de “lage-lonen-landen”.

Starco

Hoge Mauw 675 -2370Arendonk

We zijn sinds 1961 een pionierskracht in de wiel- en bandenindustrie. Vandaag vormen 600 STARCOnians een geweldig team met een passie voor het ontwikkelen, produceren en leveren van slimme wiel- en bandoplossingen.

Roosen Laser & Welding

Hoge Mauw 448 -2370Arendonk

Roosen Industries is al ruim 40 jaar dé totaal toeleverancier voor technisch hoogwaardige metalen halffabricaten en geassembleerde eindproducten.

Metaalwerken Claessen En Zn

Hoge Mauw 110 -2370Arendonk

Metaalwerken Claessen en zonen bvba is een gerenommeerd familiebedrijf uit Arendonk dat al 65 jaar actief is in het maken en bouwen van staalconstructies en industriële loodsen.

Texfinity

Hoge Mauw 118 -2370Arendonk

Hooyberghs

Hoge Mauw 1510 -2370Arendonk

Algemene Bouwonderneming Hooyberghs vormt het moederbedrijf en het hart van B&R Bouwgroep. Deze bedrijvengroep, gevestigd in Arendonk, overkoepelt zeventien bedrijven die alle actief zijn in de bouwsector.