U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vme Service & Engineering

Weynesbaan 144 -2820Bonheiden

VME, Service & Engineering is als vertegenwoordiger van verschillende fabrikanten en met een rijke ervaring in automatisatie en integratie, uitgegroeid tot een volwaardige partner in het automatiseren van verpakking? en doseersystemen.

Techtra

Abelebaan 14 -2520Broechem

Makita

Jan-baptist Vinkstraat 2 -3070Kortenberg

Makita is een van de belangrijkste fabrikanten van elektrisch handgereedschap ter wereld, met een jaarlijkse productie van meer dan twintig miljoen machines. Aan de essentie is Makita concentreert zich nog steeds op een dingmachin.

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Noblesse Benelux

Neringstraat 2 -1840Londerzeel

NOBLESSE BENELUX N.V. neemt als KMO sinds 1953 een aparte plaats in de sector houtbewerkingsmachines in. Als specialist in verschillende niches streven wij ernaar een betrouwbare partner te zijn, die kwaliteitsoplossingen aanbiedt.

Gd Verpakking

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Sinds 1990 garandeert GD-Verpakking kwaliteit, een vlijmscherpe prijs, en een uitstekende service, en dit altijd gefundeerd op deskundig advies. Onze specialiteit? De levering van (bedrukte) verpakkingen voor voedingswinkels, boetieks,...

Belgian Liftpower

Rijksweg 93 -2870Puurs

Alle informatie over BLE, FERILAB, GROVE,kranen,kraan,hydraulische kranen,Power Pad,tweedehandskranen,VALLA,tweedehands kranen BLE lifting equipment BLE, FERILAB, GROVE,kranen,kraan,hydraulische kranen,Power Pad,tweedehandskranen,VALLA,tweedehands kr

Vegram Graphics

Neerlandweg 28 -2610Wilrijk

Uitgebreid gamma producten voor de bedrukking, personalisatie, nummering en afwerking van flexibele verpakkingen, zelfklevende etiketten, mailings en computerformulieren.

Bogaert Transmission

Neringstraat 5 -1840Londerzeel

Bogaert Transmission is een heden-daags familiebedrijf, gespecialiseerd in aandrijving

Agoria

Auguste Reyerslaan 80 -1030Brussel 3

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Omnimat

Grensstraat 94 -3140Keerbergen

Omnimat is invoerder voor de Benelux van de DRB "Dongil" rubberen rupsen en levert vanuit zijn eigen opslagplaats gelegen te Kampenhout. Omnimat houdt zich vooral bezig met de verkoop van rubberen en stalen kettingen voor alle grondverzetmachines.