U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Makita

Jan-baptist Vinkstraat 2 -3070Kortenberg

Makita is een van de belangrijkste fabrikanten van elektrisch handgereedschap ter wereld, met een jaarlijkse productie van meer dan twintig miljoen machines. Aan de essentie is Makita concentreert zich nog steeds op een dingmachin.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Agoria

Auguste Reyerslaan 80 -1030Brussel 3

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.