U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Claes Machines

Beverlosesteenweg 128 -3583Beringen

Claes Machines verkoopt kwalitatief hoogstaande machines voor de voedingsindustrie die de klant performante oplossingen bieden voor de verwerking van o.a. vlees, vis, gevogelte, groenten. Ook verpakken van vlees, vis en maaltijden.

Algeco Belgium

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen.Wereldwijde marktleider.

T.g.p.

Paalsesteenweg 317 -3583Beringen

Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel. U als vakman en expert heeft nood aan degelijk materiaal. Enkel zo kan u uw klanten de hoogste kwaliteit garanderen. Wij leveren enkel producten van zeer goede kwaliteit waarvan we service kunnen garanderen.

Vos Industrie

Tervantstraat 3 -3583Paal

Specialist in mastenbouw, industriele en huishoudelijke gassen zoals lasgassen, voedingsgassen, propaangas en butaangas

Metal Finishing Industries

Schoebroekstraat 56 -3583Beringen

MFI exploiteert een industri?le lakstraat waarin metalen onderdelen van verzinkt staal, koudgewalst staal, gietijzer en aluminium gecoat worden. Dit gebeurt in loondienst voor andere bedrijven.

S.k.p. Industries

Industrieweg 137 -3583Beringen

SKP is specialist in alles omtrent hef- en hijstechnieken. Buiten een groot aanbod van producten is het onze expertise die ons onderscheid.

Corvers

Buntjesstraat 42 -3583Beringen

Gespecialiseerd in het aanleggen van parkings, zowel met klinkers als met asfalt - Corvers bvba zorgt voor de coördinatie van de veiligheid op de werf - Gespecialiseerd in het aanleggen van parkings, zowel met klinkers als met asfalt ,

Howmet Finance & Services Belgium

Tervantstraat 2 -3583Beringen

nnovatie zit in ons DNA.Eerst vonden we de aluminiumindustrie uit in 1888, daarna het gesmede aluminium wiel in 1948. Vandaag werken we ononderbroken aan de verdere ontwikkeling van de technologie om baanbrekende oplossingen te bieden.

Essec Telecom Center

Schoebroekstraat 48 -3583Beringen

Essec Radiocom levert draadloze intercom en beveiligings oplossing voor zowel de kleine KMO als de industrie.

Aspel

Buntjesstraat 11 -3583Beringen

ASPEL is proud to be an expert global supplier of Injection molding parts and products. Explore the vast product portfolio we offer to current and potential customers.