U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hamster Cleaning

Nieuwpoortlaan 17 -3600Genk

Hamster Cleaning reinigt en inspecteert luchtkanalen op professionele wijze. Dagelijks worden projecten uitgevoerd in verscheidene sectoren en (kantoor)omgevingen, zoals openbare gebouwen, kmo’s en multinationals, zorginstellingen, sporthallen, enz..

Warsco Units

Slingerweg 20 -3600Genk

Verhuur en verkoop van tijdelijke en permanente accommodatie. Kwalitatieve modulaire gebouwen, kantoren, vergaderruimten, klaslokalen ...

Martens Industrie

Paniswijerstraat 2 -3600Genk

Martens Industrie Genk GESPECIALISEERD IN DE VERKOOP EN SERVICE VAN: HEFTRUCKS,STAPELAARS,TRANSPALETTEN, GRASMAAIERS,ZITMAAIERS EN TUINMACHINES, ZOWEL NIEUW ALS TWEEDEHANDS Paniswijerstraat 2 (Westerring) Industriezone Genk Zuid: Zone 5 3600 Genk T.

Sapat

Winterslagstraat 36 -3600Genk

Kunststof artikelen bedrukt en onbedrukt, plastiek producten bedrukt en onbedrukt,

Conwed Plastics

Marcel Habetslaan 20 -3600Genk

Conwed Plastics designs and manufactures high-performance plastic netting for use in worldwide major markets such as agriculture, construction, bedding, medicine, packaging and more. Conwed Plastics, Inc. :: High-Performance Plastic Netting

Lenaers Afsluitingen

Henry Fordlaan 17 -3600Genk

Lenaers is een gespecialiseerde groothandel in draadproducten sinds 1933 en een erkend installateur van afrasteringen en poorten.

Vlegel Technology

Thor Park 8300 -3600Genk

Vlegel Technology is een nieuw en ambitieus ingenieursbedrijf gespecialiseerd in het verbeteren en automatiseren van industriële processen en machines.

Nissha Metallizing

Woudstraat 8 -3600Genk

Nisshametallizing produceert allerlei gemetaliseerd papier voor de verpakking- en voedingsindustrie.

Marchetta Industries

Marcel Habetslaan 30 -3600Genk

Iedere familie is uniek. Daarom willen wij zorgen voor de best mogelijke thuis. Een woning op maat van al die verschillende mensen en wensen, plannen en dromen.

Techno - Fra

Slingerweg 58 -3600Genk

Corelio - Home - Nederlandstalige versie WAAR MENSEN EN IDEEEN SAMENKOMEN NIEUwS 10.12.2007 Nieuwe hoofdredacteur bij Jobat 21.11.2007 Campagne De Standaard wint zilveren award op EIMC 14.11.2007 Peter Vandermeersch marketeer van het jaar MEER NIEUWS

B & D Industries

Witmeerstraat 4 -3600Genk

De hoofdactiviteit situeert zich vooral in de betonverwerkende industrie. Dit gaat van het bouwen van betoncentrales, manipulatie, verwerking en transportinstallaties voor diverse betonprodukten zoals klinkers, welfsels, paletten, zand en grind, ….

Jacobs Transport

Zuiderring 28 -3600Genk

Als gevestigd transportbedrijf in Genk hebben wij een zekere faam opgebouwd. Gezien de uitstekende ligging in de industriezone Genk-Zuid, flexibele organisatie en werkmethode worden allerhande logistieke vragen soepel en snel opgelost.

Decomecc

Bilzerweg 8 -3600Genk

met 25 jaar ervaring is Decomecc de partner voor metaalbewerking en toeleverancier voor de automobiel- en transport industrie en silobouw

Werkhuizen Hengelhoef Industrial Contracting

Hengelhoefstraat 162 -3600Genk

Werkhuizen Hengelhoef is actief in de staal, beton, chemie, auto, farmacie, voeding en nucleaire industrie.

White Light

Houtparklaan 5 -3600Genk

We helpen u met het tot leven brengen van uw interior/exterior concept. Als technische partner kan u op ons rekenen voor het ontwerpen, producten en plaatsen van uw project.

Stone Unit

Kompellaan 11 -3600Genk

Stone Unit is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in stalen constructies en gevelbekledingen voor de woning en industriebouw.

Martens Group

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Wegenbouw bied zowel aan de industrie als de openbare sector een brede waaier van diensten aan, van grondwerken tot complete infrastructurele wegenbouwprojecten.

Il Granito

Toekomstlaan 2 -3600Genk

natuursteenbedrijf,specialiteiten,granito,graniet,marmer,copyrightA ,route,pagii,like,over,home,site,free,please,visit,this,your,what,want ilgranito.tk

Heveco

Eikelaarstraat 19a -3600Genk

Heveco is de specialist als het aankomt op bedrijfsautomatisering en industriele bordenbouw en elektriciteitswerken.

L.i.s. Hydraulics

Eikelaarstraat 19 -3600Genk

L.I.S. Hydraulics SKIP aandrijven, aandrijving, aandrijvingen, aansturing, accumulatoren, aggregaat, aggregaten, aggregaten, algemene, analyse-apparaten, argus, atelier, atos, automobielindustrie, bediening, bedrijfsinfo, betonindustrie, betonproduct

Machiels Building Solutions

Mondeolaan 5 -3600Genk

Machiels Building Solutions (MBS) is de grootste Belgische industriële producent van houten bouwelementen (muren, vloeren, daken).

Vanheede Polymers & Compounds

Witmeerstraat 7 -3600Genk

Raw materials: vervaardiging van compounds en recyclage van kunststoffen uit productieresten.

Orbix Productions

Henry Fordlaan 84 -3600Genk

1 met de kringloopeconomie.Duurzame materialen voor de bouwindustrie en de staalsector. Innovatieve technologie?n voor de circulaire economie. Logistieke diensten die dit alles ondersteunen.

Limec

Jan Latos Laan 5 -3600Genk

Wij zijn de betrouwbare partner op het gebied van elektrische installaties.

Dsm Specialty Compounds

Paniswijerstraat 92 -3600Genk

Welkom bij Webland | Producten Copyright © 1999- - http://www.webland.nl - info@webland.nl - T: 077-323 07 51 - F: 077-323 08 34 Webland maakt multimedia beheersbaar. Met onze visie over en kennis van de diverse disciplines van multimedia bieden wij

Palca

Grotestraat 67 -3600Genk

Containerservice Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.