U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Concept Building & Services

Siemenslaan 12 -3650Dilsen-stokkem

Zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten verzorgen wij volledig naar uw wens.

Groep Leekens

Boslaan 67 -3650Lanklaar

De specialist in het reinigen & ontmossen van alle soorten gevels, daken en inritten.

Maasland Banden Bvba

Teutelbergstraat 59 -3650Dilsen

MAASLAND BANDEN is officieel distributeur van YOKOHAMA OTR, Grondverzet EM-banden en Industrie Haven banden. Wij verkopen alle merken en typen banden, zo ook grote volrubber OTR EM-banden voor de recycling en staal industrie. W

Tramat

Meerkensstraat 67 -3650Dilsen

Sinds 1980 is Tramat een toonaangevend bedrijf op het gebied van metaalconstructies. Naast het leveren van de benodigde componenten wordt onze jarenlange ervaring ook ingezet in de vorm van maatwerkadvies.

Werkhuizen Boonen

Rachels 55 -3650Dilsen-stokkem

Familiebedrijf Boonen NV in Lanklaar, Limburg is gespecialiseerd in machinebouw, machinale bewerkingen, algemene constructies, onderhoud en montages en is zo de ideale partner voor de industrie.

Boonen Vastgoed

Rachels 55 -3650Dilsen-stokkem

De bevoorrechte partner van de industrie. Sterk in machinebouw, machinale bewerkingen en constructies voor de regio Antwerpen, Vlaanderen en Limburg.

Immobiliën En Grindexploitatiemaatschappij Bichterweerd

Rijksweg 841 -3650Dilsen-stokkem

Immobiliën- en Grindexploitatiemaatschappij Bichterweerd N.V. gevestigd te Rotem, gemeente Dilsen-Stokkem, is met een jaarproductie van ca. 1 miljoen ton granulatenéén van de grootste producenten van zand, grind en steenslag in België.

Jago

Boslaan 61 -3650Dilsen-stokkem

Jago is sinds 1967 actief in de ketelbouw en ons bedrijf levert zowel aan particulier als aan de industrie. Jago vervaardigt standaard mazouttanks, werftanks, dieseltanks, buffervaten voor airco installaties en andere toepassingen, en zowel ...

Seegers Groep

Pannenhuisstraat 40 -3650Dilsen-stokkem

Ondernemers en architecten vinden in de Seegers groep de ideale partner voor:- algemene bouwwerken- industriebouw- tuinaanleg- zwembaden- enz.

Rofix Rubber Recycling

Meerkenstraat 40 -3650Dilsen-stokkem

De rubber verwerkende industrie toont steeds meer interesse om haar rubber afvallen te laten vermalen tot fijn poeder en weer in te zetten als grondstof. 3R is dan de juiste partner.

Airtech Ventilatie

Boslaan 31 -3650Lankklaar

Ons bedrijf staat in voor plaatsen van airco-systemen , brandwerende omkasting , isolatie en het plaatsen van eenvoudige ventilatiekanalen.