U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Weltjens Johan

Boshovenstraat 12 -3670Oudsbergen

Wanneer je een oprit aanlegt, kunnen op termijn verzakkingen, afbrokkelingen en losse tegels een plaag vormen. Ook voor een mooie steenstructuur is het prijskaartje vaak zeer hoog. PRINTBETON is een duurzaam alternatief voor klinkers en tegels.

Aegten

Genkerbaan 39 -3670Meeuwen-gruitrode

Al sinds 1938 zet de familie Aegten zich ten dienste van de landbouwer. Vandaag bieden we een brede waaier aan diensten en producten, gaande van verkoop van meststoffen, zaden, mineralen en bestrijdingsmiddelen tot graanopslag.

Hendrikx Infra

Neerhovenstraat 71 -3670Oudsbergen

Cillen Stefan

Soetebeek 62 -3670Meeuwen-gruitrode

Aegten

Peerderbaan 70 -3670Meeuwen-gruitrode

Vandaag bieden we een brede waaier aan diensten en producten, gaande van verkoop van meststoffen, zaden, mineralen en bestrijdingsmiddelen tot graanopslag.

Gwl

Fabriekstraat 13 -3670Oudsbergen

Het maken van grondwerk voor verschillende doeleinden voor de industrie en aannemers.

A.k.p.

Biesbosstraat 4 -3670Meeuwen-gruitrode

AKP groeide de afgelopen jaren uit tot een vaste waarde als industriebouwer. Dankzij de eigen productie van staalconstructies, beschikken wij over een diepgaande specialisatie in staalbouw.

Mentens Betonvloeren

Anjerstraat 16 -3670Meeuwen-gruitrode

Mentens Betonvloeren: beton waarop u kunt bouwen! Goed begonnen is half gewonnen. Dus wilt u dat uw betonvloer meteen een schot in de roos is. Als vlekkeloze start van uw bouw- of renovatieproject. Dat is precies de missie van Mentens Betonvloeren.