U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Charles De Munter

Hille 184 -8750Wingene

demunter Het bedrijf. BVBA. Charles de Munter is de naam. Eén van de grootste invoerders en rechtstreekse verdelers van handgereedschappen,meet- en snijapparatuur. Daardoor hebben wij overal een streepje voor en kunnen we u ook méér bieden.

Watts Benelux

Beernemsteenweg 77 -8750Wingene

Watts Industries werd in 1874 door Joseph Watts in New England (VS) opgericht en ontwikkelde aanvankelijk drukregelaars voor industriële toepassingen.

Vanloo

Hille 5 D -8750Wingene

Joomla - the dynamic portal engine and content management system Vanloo uw Peugeot verdeler Joomla, joomla

Saleenco Industries

Hille-zuid 27 -8750Wingene

interne transportsystemen en bulkhandling, industriele buisleidingen, engineering en machinebouw, constructies in R.V.S. en staal

Polar Experts

Schoolstraat 37 -8750Zwevezele

Wij installeren, onderhouden en repareren zowel airco als koel -en vriesinstallaties, voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Callewaert Industries Construction & Engineering

Wingenesteenweg 31 -8750Wingene

Ons sterk team van enthousiaste mensen staat dagelijks tot uw dienst. Onze vakmannen gespecialiseerd in mechanisch-technisch onderhoud van productielijnen, het ontwerp en de bouw van bordessen en trappen tot volledige projecten.

Veos

Akkerstraat 4 A -8750Wingene

De VEOS groep produceert hoog functionele dierlijke eiwitten. Deze allergeenvrije eiwitten worden hoofdzakelijk gebruikt in de vleesverwerkende industrie omwille van hun unieke eigenschappen.

All Transmission Services

Gravestraat 5 -8750Wingene

Met onze ruime 20 jaar ervaring vertegenwoordigen wij een niet onbelangrijke positie binnen de revisiesector. Wij staan dagelijks ten dienste van professionelen, garages en industrie. Omdat wij steeds een totaaloplossing kunnen aanbieden.

Corneel

Heilig Sacramentstraat 48 -8750Wingene

beSeen - Internetdiensten die een site laten renderen! Klik hier om verder te gaan!