U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alheembouw

Roeselarestraat(onk) 205 -8840Staden

Algemene bouwwerken in de openbare enprivate sectorRuwbouwwerken voor industriebouw enutiliteitsbouwNieuwbouw, verbouwing en restauratieIndustriële vloerenVoltooiingswerken en totaalprojectenCoördinatieprojecten

A.i.v. Industries

Koornbloemweg 2 -8840Oostnieuwkerke

Industriele buisleidingen en metaalconstructiesNaast nieuwbouwprojecten passen wij ook bestaande piping-installaties aan of zorgen voor de herlokalisatie van uw installatie.

Salomez Systems Westrozebeke

Ommegang Noord(wrb) 1 -8840Staden

Het bedrijf is opgericht in 1989. Sindsdien hebben we vele automatiseringsprojecten uitgevoerd. Onze belangrijkste klanten bevinden zich in: Cementindustrie, Houtverwerking, Houtzagerijen, Machinebouw, Meelfabrieken

Houtrecyclage Vandendriessche

Westrozebekestraat(onk) 87 -8840Staden

Wij geven uw afvalhout een nieuwe toekomst. Het houtafval verkleinen wij tot houtstof, houtsnippers en houtspaanders. Klaar voor hergebruik. Als grondstof in de spaanplatenindustrie of als energiebron voor cementfabrieken.

Triforce

Sint Jansstraat(sta) 225 -8840Staden

A. & A. Demeulenaere & Cā°

Kruisstraat(wrb) 1 -8840Staden

De firma A. & A. Demeulenaere & Co werd in 1948 opgericht door Mr. Antoine Demeulenaere. Tot op vandaag wordt het bedrijf nog steeds geleid door dezelfde familie Demeulenaere.

Saelens Roland

Provinciebaan 79 -8840Staden

Als verdeler van een groot aantal merken in de beregenings- en irrigatiesystemen zijn wij actief in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.