U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Interwheels

Hoogveld 56 -9200Dendermonde

Molcon Interwheels biedt al meer dan 50 jaar gepaste oplossingen voor wielen en banden. Wij koppelen een excellente service aan een kwalitatief hoogstaand productaanbod en bieden individuele oplossingen op maat,gebaseerd op onze jarenlange expertise.

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

Brandstoffen Vrancx

Embeke 40 -9500Geraardsbergen

VRANCX Lubricants is gespecialiseerd in smeermiddelen in de provincies Oost- en West Vlaanderen, Vlaams Brabant en een deel van Henegouwen.

Plastic Machinery Equipment

Spelaanstraat 1 -9620Zottegem

PME is een leverancier van randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie rond alle randapparatuur rond spuitgietmachines, extruders, blaasmachines of andere machines die kunststof, kunststof halffabricaten fabriceren

Master Chips

Industrielaan 4 -9320Erembodegem

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt. Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte.