U zocht op: industriebouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Industry Project And Engineering Systems

Kortrijksesteenweg 1097 -9051Gent

Aannemers utiliteitsbouw bouwpromotors aannemers ingenieurbureaus aannemers industriecomplexen bedrijfsklare industriecomplex aannemers benzinestations projectcoordinatie projectengineering projectmanagement projectopvolging studiebureaus technische ass

Metaalconstructies De Vos

Assenedestraat 17 -9940Evergem

Metaalconstructie De VosEen bouwbedrijf gespecialiseerd in agro- en industriebouw, actief in België en Nederland.

Bds

Finlandstraat 8 -9940Evergem

aanemer industriebouw, aannemer stallenbouw, metaalconstructies

Vt-invest

Knokkeweg 25 -9880Aalter

VT-Invest is een familiale holdingvennootschap die diverse productievennootschappen controleert.De activiteit van de holdingvennootschap bestaat onder andere in het verwerven van participaties.

Van De Walle Industrial Building Contractor

Knokkeweg 23 -9880Aalter

35 JAAR ERVARING, waarin we meer dan 2000 bedrijfsgebouwen gerealiseerd hebben. Van een kleine eenvoudige loods tot zeer complexe gebouwen met een hoge architecturale afwerking.

De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Buyck Engineering

Pokmoere 4 -9900Eeklo

VBSC is een vooraanstaand internationaal staalbouwbedrijf. Met ingenieuze oplossingen en een gedreven organisatie draagt VBSC bij tot het succes van haar opdrachtgevers bij de overheid en in de privé-sector