U zocht op: industrieel onderhoud

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Logipeople

Luxemburgstraat 20 -9140Temse

Wij richten ons op het aanbieden van specifiek logistiek personeel die nodig is om uw logistieke activiteiten te verlichten bij uw project of piekperiode. Ook personeels -en materiaal vraagstukken voor uw project lossen wij graag voor u op.

Gpi Service

Glasstraat 15 -2170Merksem (antwerpen)

GPI Service verzorgt als montagebedrijf niet alleen de installatie van nieuwe machines en toestellen, maar verhuist of verplaatst ook volledige productielijnen, en dit met zorgvuldig gekozen hijs- en hefmaterialen.

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Limas Facilities

Molenberglei 15 -2627Schelle

Het is onze missie om de werk- en persoonlijke omgeving van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Dit doen we door het beheer van uw gebouw uit handen te nemen, waardoor u zich kan focussen op de corebusiness en d

Dynamic Service

Samberstraat 61 -2060Antwerpen

verpakkingen , tafelaankleding , kledij ....

Spark Technics

Dassastraat 94 -2100Deurne (antwerpen)

Voor alle diensten electriciteit privé en industrie kan Spark Technics u aangepaste electra-oplossingen bieden. Reken op een vakbekwame elektrieker met ervaring in: hoogspanning electriciteitswerken, hoogspannings en laagspanningscabines, enz

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Lambregt

Molenweg 97 -2830Willebroek

Bent u op zoek voor de aankoop of herstelling van uw elektromotoren, dan bent u bij ons aan het juiste adres.U kan bij ons terecht voor AC motoren, DC motoren, Trommelmotoren,...

Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

Novoferm Industrie

Boomsesteenweg 75 -2630Aartselaar

Novoferm Industrie is leverancier en installateur van alle mogelijke dock- en doortoepassingen terug te vinden in een industrieel karakter. Van sectionaalpoorten tot high-tech snelle roldeuren, van laadbruggen tot wielblokkeersystemen en stalen...

The Clean Team

Hodonk 25 -2170Merksem (antwerpen)

The Clean Team is een jong, dynamiek en ambitieus schoonmaakbedrijf met medewerkers die klaar staan om U te helpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak voor particulieren, kleine en grote bedrijven.

Maintenance Partners

Vitshoekstraat 6 -2070Zwijndrecht

Maintenance Partners biedt een volledige service voor het onderhoud, reparatie en revisie van uw roterende machines, op de site en in onze workshops.