U zocht op: industriele airconditioning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Groothandel Elektro Bossuyt

Kortrijksestraat 153 -8520Kuurne

Elektro Bossuyt te Kuurne is uw groothandel in Elektro. Van industriële verlichting tot domotica, automatisatie en videofonie. Installateurs vinden alle onderdelen bij ons.

M. Vandenabeele

Kortrijkstraat 174 -8770Ingelmunster

Vandenabeele is een van de enkele toonaangevende bedrijven in België wat betreft het leveren van producten en diensten in de automotive, bouw en industriële sector.Onze producten en systemen dragen bij aan het creëren van comfortabele, propere ...

Quartier Sanitair

Waterven(heu) 15 -8501Kortrijk

Quartier is een installatiebedrijf gespecialiseerd in kwalitatieve technische installaties o.a. sanitair, ventialtie,HVAC, airco.

Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Cloet Koeltechniek

Hazenstraat 22 -8531Hulste

Airconditioning, ventilatie, koel- en vriesinstallaties, warmtepompen, zwembadwarmtepompen, proceskoeling, koelmeubelen, ijsmachines

Polar Experts

Schoolstraat 37 -8750Zwevezele

Wij installeren, onderhouden en repareren zowel airco als koel -en vriesinstallaties, voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Servia

Grote Lijkstraat 26 -9880Aalter

Vks - Vanor Koel Service

Staatsbaan 36d -8610Kortemark

VKS is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, onderhouden en herstellen van zowel ammoniak als freon installaties, airconditioning en warmtepompen.

Frigro

Drieslaan 10 -8560Wevelgem

FRIGRO kiest sinds zijn ontstaan voor het hoog-kwalitatieve warmtepompmerk PANASONIC. Als importeur & verdeler in België & Luxemburg kan u bij ons terecht voor een ruime technische kennis, een ruime voorraad; alsook voor de noodzakelijke ...