U zocht op: industriele diensten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Buchen Industrial Services

Hoogbuul 17 -2250Olen

Buchen Group: het adres voor uw industriële dienstverlening !Kwaliteit, zekerheid, gezondheid en milieubeheer zijn belangrijke kadervoorwaarden voor onze klanten en voor ons.

Euro - Cablage

Dynastiestraat 82 -1982Zemst

Kwaliteitsvolle oplossingen en producten voor projecten in sectoren zoals industrie , energie , tertiaire , bouw, telecom, petrochemie, zonnepanelen , windmolens, gasexplosie risicosites, ...

Belgian Technology & Construction

Industriepark 24 -2220Heist-op-den-berg

Machinebouw voor voeding- en pharma-industrie.

His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

A.a. Bergen Kris

Haldertstraat 177 -3390Tielt-winge

Longin Service

Wingepark 15 -3110Rotselaar

Bij Longin Industrial Cleaning kan u terecht voor ecologische en innoverende milieutechnieken, openbare en industriële reiniging, het beheer van technische installaties, afvalstoffenmanagement en rioolreinigingstechnieken.

Orbi Chemicals

Bannerlaan 46 -2280Grobbendonk

Reeds sinds onze oprichting in 1984 hebben we ons toegelegd op het maken van producten voor het reinigen en onderhouden van sanitaire installaties

Anymove

Bierbeekstraat 8a -3052Oud-heverlee

Worldescrow Belgium

Leopoldstraat 39 -2800Mechelen

Als onafhankelijke derde partij (Trusted Third Party) waakt WorldEscrow Belgium over uw bedrijfskritische activa zoals broncode van software, belangrijke data, wachtwoorden of industriële ontwerpen.