U zocht op: industriele elektriciteit leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Edf Luminus

Rue Du Marquis 1 -1000Brussel

Door uw gas en elektriciteit in de handen van Luminus te leggen, krijgt u het energiebeheer zoals u het wilt. Rationeel, want u baseert zich op analyse, inzicht en controle. En optimaal, want u verbruikt en betaalt op maat van uw bedrijf.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Essent Belgium

Veldkant 7 -2550Kontich

Een extra dimensie geven aan uw onderneming? Essent. Uw nieuwe energie. Elektriciteit- en gasleverancier. Essent 100% groene stroom garantie en de grootste producent van groene stroom in de Benelux.

Engie Electrabel

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Electrabel maakt deel uit van GDF SUEZ, wereldwijd een van de toonaangevende energieleveranciers, actief in de volledige waardeketen van de energie, in elektriciteit en aardgas, zowel stroomop- als stroomafwaarts.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Euro - Cablage

Dynastiestraat 82 -1982Zemst

Kwaliteitsvolle oplossingen en producten voor projecten in sectoren zoals industrie , energie , tertiaire , bouw, telecom, petrochemie, zonnepanelen , windmolens, gasexplosie risicosites, ...

Koning & Hartman

Woluwelaan 31 -1800Vilvoorde

Met ruim 550 medewerkers levert Koning & Hartman producten en diensten voor met name industriële, telecom, water- en energie-infrastructuren; totaaloplossingen waarmee de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers sneller, beter en goedkoper worden.

Smart Elektro

Kerkhofstraat 38 -2850Boom

Smart Elektro is een zelfstandig bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor woningen en bedrijfsgebouwen.

Bg Electro

Pastoor De Herdtstraat 7 -2580Putte

Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatiesBGelectro is synoniem voor installatie en levering van moderne elektrische installaties. Zowel residentiële als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht, zowel voor nieuwbouwprojecten en renovaties

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Cegelec

Bourgetlaan 44 -1130Brussel

Cegelec is een internationale onderne-ming die technologische diensten enoplossingen levert aan bedrijven enoverheden.Cegelec biedt doeltreffendeoplossingen aan op de volgende gebie-den: Energie, Elektriciteit, Automati-sering ...